Vés al contingut

notícies relacionades

La Salle vol “sortir cap a fora fent servir una eina digital accessible a tothom”

(CR) Amb la voluntat de bastir “un bon mitjà de reflexió, diàleg i participació activa” ha nascut aquesta setmana el blog 'Educació en nous paradigmes' de La Salle Catalunya. Aquesta institució que es dedica a l'educació des de fa més de tres-cents anys, vol “sortir cap a fora fent servir una eina digital accessible a tothom”.

La Salle Bonanova, 125 anys educant amb il·lusió

(La Salle) Fa 125 anys que La Salle Bonanova va començar amb la seva tasca educativa, i tots els membres de la família lasal·liana han volgut celebrar-ho amb il·lusió i felicitat. Per això, s'han organitzat diverses activitats i esdeveniments durant aquest curs 2013-2014. Aquest diumenge 11 de maig ha estat el dia gran d’aquesta efemèride, coincidint amb les Convivències La Salle que s'han celebrat durant tot el cap de setmana.

La Salle Bonanova commemora els seus 125 anys

(La Salle) La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. Fa 125 anys que va començar a caminar en el món de l'educació i arriba a aquesta data senyalada amb un gran reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

Josep Guiteras: "Esperem que Francesc obri les finestres de bat a bat"

(Josep Guiteras. Provincial La Salle Catalunya) Estem davant d’un Papa que prové de la Vida Consagrada i això també és un fet important per a nosaltres els religiosos, donat que pot establir nous ponts de diàleg i obrir mires per entendre millor aquesta opció de vida.

La Salle. “Una nova porta a la renovació d'estructures”

(CR) El provincial de La Salle a Catalunya, Josep Guiteras, centra la valoració positiva del gest de renúncia de Benet XVI en el fet que “obre una nova porta a la renovació d'estructures dins de l'Església”. Ho vincula amb la “valentia i fermesa evangélica en temes molt compromesos i delicats”.

Veure la fe