Vés al contingut

notícies relacionades

La Salle, Maristes i el bisbat d'Urgell s'uneixen per organitzar les propostes de la Pasqua

(Glòria Barrete -CR) Transformar l'assistència en participació organitzativa. Passar del 'vine a participar de la meva Pasqua' al 'vine i fem-la junts'. Aquest és un dels objectius que s'han plantejat tres institucions religioses –La Salle Catalunya, Maristes i el bisbat d'Urgell– per unir esforços i organitzar conjuntament algunes línies de Pasqua.

La Salle vol “sortir cap a fora fent servir una eina digital accessible a tothom”

(CR) Amb la voluntat de bastir “un bon mitjà de reflexió, diàleg i participació activa” ha nascut aquesta setmana el blog 'Educació en nous paradigmes' de La Salle Catalunya. Aquesta institució que es dedica a l'educació des de fa més de tres-cents anys, vol “sortir cap a fora fent servir una eina digital accessible a tothom”.

La Salle Palamós, primera seu del Voluntariat Educatiu

(La Salle) El centre educatiu de la Salle Palamós participa en el projecte pioner de Voluntariat Educatiu presentat per l’Ajuntament de Palamós. Aquesta iniciativa es basa en el treball de suport i acompanyament en l’estudi que faran diversos voluntaris a un col·lectiu de nens i nenes del municipi que estan en situació de risc educatiu.

Un concert apropa Santpedor als projectes de Proide a Madagascar

(La Salle) Aquests dies la família de La Salle rep una visita molt especial. El germà Joan Sala, que treballa per la millora educativa als col·legis de Madagascar, és visitador auxiliar del Districte d’Antananarivo d'aquesta illa i, cada dos anys, passa uns dies a Catalunya.

Veure la fe