Vés al contingut

notícies relacionades

Els casals d'agost, un respir per a infants en risc

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dilluns i fins a finals de mes la Fundació Pere Tarrés realitzarà 10 casals d’estiu adreçats a infants i joves en situació de vulnerabilitat social. Aquests casals es faran a les ciutat de Barcelona, Tarragona i Lleida i també en diferents localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La Fundació Salut Alta posa en marxa la campanya Motxilla 2014

(Jesuïtes) La Fundació Salut Alta de Barcelona ha posat en marxa una nova edició de la campanya #Motxilla2014, per tal de recaptar fons per a poder garantir que tots els infants del centre puguin gaudir d'activitats i colònies d'estiu.

Tornen a Lleida els casals adreçats a infants en risc social

(Fundació Verge Blanca) Per tercer any consecutiu, la Fundació Verge Blanca engega la iniciativa de realitzar uns casals d’estiu per a infants i joves de la ciutat de Lleida en situació de risc d’exclusió social. Sota el títol “Vacances per créixer”, es pretén que aquest sigui un lloc on tots aquests infants puguin gaudir d’un espai de lleure de qualitat acompanyats de monitores i monitors amb àmplia experiència que els guiaran en el seu creixement personal.

La Salle Bonanova, 125 anys educant amb il·lusió

(La Salle) Fa 125 anys que La Salle Bonanova va començar amb la seva tasca educativa, i tots els membres de la família lasal·liana han volgut celebrar-ho amb il·lusió i felicitat. Per això, s'han organitzat diverses activitats i esdeveniments durant aquest curs 2013-2014. Aquest diumenge 11 de maig ha estat el dia gran d’aquesta efemèride, coincidint amb les Convivències La Salle que s'han celebrat durant tot el cap de setmana.

La Salle Bonanova commemora els seus 125 anys

(La Salle) La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. Fa 125 anys que va començar a caminar en el món de l'educació i arriba a aquesta data senyalada amb un gran reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

panoràmica

Veure la fe