Vés al contingut

notícies relacionades

1 de gener, eucaristia i Marxa per la Pau

(CR) Com cada 1 de gener a Barcelona es comença l’any celebrant la Jornada Mundial de la Pau, instituïda el 1968. Justícia i Pau convida a una celebració eucarística a la catedral de Barcelona i la Comunitat de Sant’Egidio organitza una Marxa per la Pau.

La Salle Bonanova, 125 anys educant amb il·lusió

(La Salle) Fa 125 anys que La Salle Bonanova va començar amb la seva tasca educativa, i tots els membres de la família lasal·liana han volgut celebrar-ho amb il·lusió i felicitat. Per això, s'han organitzat diverses activitats i esdeveniments durant aquest curs 2013-2014. Aquest diumenge 11 de maig ha estat el dia gran d’aquesta efemèride, coincidint amb les Convivències La Salle que s'han celebrat durant tot el cap de setmana.

La Salle Bonanova commemora els seus 125 anys

(La Salle) La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. Fa 125 anys que va començar a caminar en el món de l'educació i arriba a aquesta data senyalada amb un gran reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

"La comunió celebra l'amistat amb Jesús que ha de continuar al llarg de la nostra vida"

Glòria Barrete –CRMaig, el mes per excel·lència de les comunions. Un sagrament important a la vida d'infants i persones adultes que sovint s'acompanya amb el regal de llibres i materials per seguir aprofundint en aquest aliment que és l'Eucaristia. Des de la llibreria Claret, i de la mà de Josep M. Alentà, responsable pastoral de la part religiosa, fan unes recomanacions pels lectors de CatalunyaReligió per aquest temps litúrgic, on s'inclouen diferents Bíblies, llibres de pregària i llibres de regal.

panoràmica

Veure la fe