Vés al contingut

notícies relacionades

La Salle aposta per educar en la transcendència

(Laura Mor –CR) Els alumnes de les 25 escoles de La Salle Catalunya comencen el curs aquest dilluns amb un marcat accent pastoral. 1.300 professors treballaran el lema 'mira més enllà', tal com van presentar en l'acte institucional que els va aplegar divendres al teatre de La Salle Bonanova.

La Salle Bonanova: "L'agraïment dels alumnes et compensa les hores de més"

(M. Eulàlia Muntané i Glòria Barrete —CR) Amb tan sols tretze anys Mercè Parcerisas tenia ben clar que es volia dedicar a l'educació. Abans de ser mestra va poder fer un tastet del què suposava el món educatiu sent professora de dansa, però les primeres pràctiques com a mestra li van confirmar la vocació.

Mig miler de religiosos per festejar l'Any de la Vida Consagrada amb realisme i esperança

(Jordi Llisterri -CR) Alegria, esperança, missió, fraternitat, pregària, perifèria i profetisme. Són set aspectes a celebrar de la vida consagrada i que van posar com a testimoni personal set religiosos i religioses en l'acte central de celebració de l'Any de la Vida Consagrada a Catalunya. Aquest dissabte a la Salle Bonanova de Barcelona es van aplegar més de mig miler de religioses i religiosos convocats per la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).

La Salle Bonanova, 125 anys educant amb il·lusió

(La Salle) Fa 125 anys que La Salle Bonanova va començar amb la seva tasca educativa, i tots els membres de la família lasal·liana han volgut celebrar-ho amb il·lusió i felicitat. Per això, s'han organitzat diverses activitats i esdeveniments durant aquest curs 2013-2014.

Aquest diumenge 11 de maig ha estat el dia gran d’aquesta efemèride, coincidint amb les Convivències La Salle que s'han celebrat durant tot el cap de setmana.

Veure la fe