Vés al contingut

notícies relacionades

Cuina de Setmana Santa. Per Divendres Sant, bunyols de bacallà

(CR) Continuem la sèrie de Cuina de Setmana Santa que ens ha preparat Bobby Cabral, xef del restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes. En ocasió de Divendres Sant ens proposa cuina clàssica: bunyols de bacallà. Mentre que la connexió amb la cuina més medieval o antiga la trobem sobretot amb les espècies, amb el bacallà trobem una clara incorporació de cuina de més època moderna, dels segles XVII-XVIII.

Cuina de Setmana Santa. Per Dijous Sant, orelletes

(CR) Proposta gastronòmica basada en la cuina tradicional catalana. Enguany Catalunya Religió vol ajudar a comprendre com es viu Dijous Sant, Divendres Sant i Dissabte Sant a partir dels fogons, del paladar i de la dimensió comunitària. El xef Bobby Cabral, del restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, dels germans maristes, ha ideat tres plats per degustar aquests dies de Setmana Santa en família. Una petita sèrie culinària per viure el tridu pasqual.

La cursa SED dels Maristes a Lleida recapta 6.500 €

(SED) La setena edició de la cursa SED a Lleida que organitza l'ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED), vinculada als maristes, ha recaptat 6.500 €. Els diners es destinaran al projecte 'Umeme Safi' que busca millorar la infraestructura d'algunes escoles del centre-est d'Àfrica a través de la instal·lació de plaques solars.

El cardenal Tagle demana “anar a trobar les persones allà on són”

(Laura Mor –CR) Més humil, propera, atenta i accessible. Així és l’Església que promou el prefecte de la Congregació per a l’Evangelització dels Pobles. El cardenal filipí Luis Antonio Tagle, de visita a Barcelona, ha defensat un cristianisme de “formes senzilles per anar a trobar les persones allà on són”. I ho ha explicitat amb el seu tarannà afable i obert en l’acte celebrat l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

Veure la fe

podcasts