Vés al contingut

notícies relacionades

Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

Josep Rom, nou rector de la Universitat Ramon Llull

(URL) El Patronat de la Universitat Ramon Llull (URL), presidit per Antoni Millet Abbad, ha nomenat aquest dimarts al vespre el doctor en Publicitat i Relacions Públiques i professor catedràtic de la URL Josep Antoni Rom com a nou rector de la Universitat. El mandat del càrrec s’iniciarà el proper 1 d’octubre. L’acte de presa de possessió tindrà lloc el 30 de setembre. 

Blanquerna crea un índex de valoració de la Llibertat Religiosa

(Jordi Llisterri –CR) La Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència Blanquerna ha presentat aquest divendres un nou índex acadèmic per mesurar el grau de compliment del dret a la Llibertat Religiosa en un territori o en una comunitat. La presentació s’ha fet en la clausura del primer Congrés Internacional de Llibertat Religiosa i de Consciència que s’ha fet a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, a Barcelona.

Es construirà un nou centre universitari Blanquerna a l'actual església de l'Esperit Sant de Barcelona

(CR) L’Arquebisbat de Barcelona ha presentat aquest dimecres el pla de reforma de la parròquia de l’Esperit Sant, a la Travessera de Gràcia de Barcelona, al districte d’Horta-Guinardó, que inclourà un nou centre universitari Blanquerna. Aquesta fundació diocesana ha arribat a un acord amb l’Arquebisbat de Barcelona que preveu la cessió del dret de superfície per a un període de 99

panoràmica

Veure la fe

podcasts