Vés al contingut
Catalunya Religió
premis-blanquerna-2
Fotografia: Blanquerna -URL.
Galeria d'imatges

Blanquerna En el marc de les Jornades de Comunicació Blanquerna, aquest dimecres ha tingut lloc el lliurament del Premi Blanquerna al millor comunicador de l'an 2023. El premi s'ha entregat als periodistes palestins de Gaza, per la seva resiliència a continuar exercint la professió malgrat l’alt cost personal que afronten, i als periodistes israelians que investiguen i denuncien les violacions de drets humans del seu govern.

El premi l'han recollit, en nom de 'Periodistes palestins i israelians per la pau', Muath Hamed, en representació dels periodistes palestins de Gaza i Gideon Levy, en representació dels periodistes israelians crítics. Segons dades del Comitè per a la Protecció dels Periodistes i Reporters Sense Fronteres, una quarta part dels periodistes morts des del passat 7 d’octubre han estat assassinats en aquelles terres mentre feien la seva feina.

Tot seguit, s'ha entregat el Premi Blanquerna Relacions Internacionals de l’any 2023, també escollit amb els vots de tota la comunitat Blanquerna, a l’Associació Catalana de Jueus i Palestins, JUNTS.

Durant l’acte, també s'han lliurat els Premis Alumni Ambassadors dels diferents graus de la Facultat a un grup d’exalumnes per la seva trajectòria professional, i per la seva vinculació amb la facultat i tota la comunitat Blanquerna.

En aquesta edició han estat reconeguts Rubén Miramontes, representant el grau de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting; Xantal Llavina, representant del grau en Periodisme i Comunicació Corporativa; Àlex Lora, representant del grau en Comunicació Audiovisual; Aitor Serrano, representant del grau en Relacions Internacionals i Eva Lluna Miller, representant del grau en Global Communication Management.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.