Vés al contingut
Catalunya Religió
blanquerna-la-xarxa
Fotografia: Blanquerna.

Blanquerna 'Càntic d'amic e Amat' és un concert que forma part dels actes de celebració del 75è aniversari de la Fundació Blanquerna. El concert, interpretat el passat dia 15 de desembre a la Sagrada Família, es podrà veure el 31 de març a les 22 h a una trentena de televisions locals i La Xarxa+. També es podrà recuperar a la plataforma de les televisions locals.

‘Càntic d’amic e Amat’ és una peça que Bernat Vivancos va compondre pensant en el temple de la Sagrada Família, que actua com un instrument musical més en aquesta obra d'excepcional qualitat. Està basada en el retaule contemplatiu i místic sobre 12 versicles del ‘Llibre d’amic e Amat’ que conté el ‘Llibre d’Evast i Blanquerna’, de Ramon Llull, amb l'assessorament literari d'Albert Soler.

Sota la direcció d’Edmon Colomer, l’Orquestra Simfònica del Vallès interpreta aquesta peça on participen el tenor Ferran Mitjans, l’organista Juan de la Rubia, el Cor Bruckner, el Cor de Cambra de Granollers - Amics de la Unió, el Cor Jove Amics de la Unió i la Coral Càrmina. Sumats a tots ells hi actua també el Cor Blanquerna.

El concert, que aplega cinc corals i més de 300 intèrprets a l'escenari, s'estrenarà en exclusiva a les televisions locals i La Xarxa+ el diumenge 31 de març a les 22 h.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.