Vés al contingut
Catalunya Religió
Prego Pasqua Lluís Font
[Foto: Fundació Blanquerna]

CR Com és tradició aquesta setmana s’ha celebrat el Concert-Pregó de Pasqua que organitza la Fundació Blanquerna. Aquest any el pregoner ha estat el pedagog Lluís Font, que va ser professor i director general d’aquesta institució.

El pregó s’inicia recollint el relat de diversos testimonis de precarietat emmarcats en l’esperança de la Pasqua i fa un paral·lelisme amb la resposta que demana l’Evangeli. “L’Evangeli no decep mai”, és una de les idees centrals del pregó. I Lluís Font sintetitza cinc pilars essencials de l’Evangeli com l’imperatiu de l’Amor, el servei als altres, actuar d’acord amb la Veritat, no tenir por, i tenir confiança. També emmarca aquesta invitació de l’Evangeli en el context mundial actual i amb l’aportació que es pot fer des d’Europa i des del món del coneixement. En el vídeo podeu veure el pregó sencer.

A més del concert del Cor Blanquerna conjuntament amb el grup Sense Sal, al final de l’acte el president de la Fundació, Josep Maria Carbonell, va destacar alguns accents del pregó. Coincidint amb els 75 anys de Blanquerna va agrair la contribució de Lluís Font en la seva etapa de 17 anys com a director general.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.