Vés al contingut

notícies relacionades

Jornada_Diocesana_V_Martín

“Càritas s'encamina cap a un model més humà, just i inclusiu”

CÀRITAS TORTOSA | Quin és el paper de Càritas a la societat actual? Aquesta ha estat la pregunta que ha intentat respondre el delegat episcopal de la Confederació de Càritas estatal, Vicente Martín, durant la jornada diocesana del bisbat de Tortosa que s'ha celebrat aquest dissabte. Martín ha exposat els nous camins que s'obren per l'entitat de l'Església catòlica tot just acabats de celebrar els 75 anys de la seva fundació. Del seu treball, el delegat episcopal ha assegurat que les Càritas s'encaminen cap a un model més humà, just i inclusiu.

caritas-botiga-00

La roba i els mobles de Càritas Barcelona arriben a 2.300 famílies

CÀRITAS CATALUNYA | El Programa d’Entrega Social (PES) que gestiona Formació i Treball en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) ha tingut un impacte sobre 2.300 famílies durant el 2022.

urgell-moda-re-guissona-00

Càritas Urgell inaugura una botiga 'Moda Re-' a Guissona

BISBAT D'URGELL | El grup Grapats, l’empresa d'Inserció de Càritas d’Urgell que inclou un Centre Especial de Treball (CET) i l’empresa d’inserció laboral Nougrapats, ha inaugurat aquest dijous 12 de gener una nova botiga de 'Moda Re-' a Guissona.

Veure la fe

podcasts