Vés al contingut

notícies relacionades

Salvador Cristau i Mònica Martínez

Mònica Martínez, nova directora de Càritas Terrassa

BISBAT TERRASSA | El bisbe de Terrassa Salvador Cristau ha nomenat Mònica Martínez Reche nova directora general de Càritas diocesana de Terrassa. Martínez substitueix Francesc Llonch, que va morir el 4 de desembre de 2021. Durant aquest temps el bisbe ha assumit ell mateix la direcció de Càritas, ajudat per la Comissió Permanent i el Consell Diocesà de Càritas.

Càritas Barcelona: "Potser no podem enderrocar les tanques, però tenim la clau de la convivència"

(CR/Càritas Barcelona) En ocasió de la Jornada Mundial dels Migrants, que se celebra diumenge, el col·lectiu 'Caminem junts en la diversitat' –format per comunitats cristianes de migrants, i per algunes parròquies amb presència significativa de migrants, per Càritas dels bisbats de Barcelona i Sant Feliu, i per la Delegació de Pastoral social de Barcelona–, proposa la campanya de pastoral amb els migrants amb el lema '

Càritas Catalunya acollirà treballs en benefici de la comunitat de penats

(Generalitat de Catalunya) El conseller de Justícia, Germà Gordó, i la presidenta de l’entitat Càritas Catalunya, Carme Borbonès, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració perquè els adults condemnats a treballs en benefici de la comunitat (TBC) i els menors sotmesos a la

Buenafuente posa mala cara per Càritas

(CR) Aquest Nadal Càritas Diocesana de Barcelona fa la seva campanya de Nadal sota el lema “Mai no saps quan la vida et deixarà de somriure”. Per visualitzar-hi, qui hi ha posat la cara és el periodista Andreu Buenafuente, fotografiat per Jaume de Laiguana.

Càritas Salt vehicula la diversitat amb poesia

(Càritas Girona) Aquest dijous les diferents llengües que conviuen a Salt s'uniran en un recital de poemes. Serà la tercera edició de Les veus de Salt, que organitzen el CPNL (Oficina del Català de Salt) i Càritas Salt pels volts de Nadal i que tindrà lloc al Centre d’Arts Escèniques EL CANAL.

Càritas considera que encara estem lluny de la recuperació econòmica

(Càritas Barcelona) “Hi ha el discurs que estem superant la crisi perquè ens basem en indicadors macroeconòmics, que van bé, com ara que el PIB ha crescut, que els tipus d’interès baixen, etc. No obstant, ens oblidem que la renda familiar neta disponible ha disminuït pràcticament un 24%, que la taxa d’atur segueix sent elevada (del 24,4%, segons l’INE, mentre que a Europa és del 10,1%) i que l’atur juvenil és el més alt de la UE (del 21,6% mentre que a l’Estat espanyol és del 55%).

panoràmica

Veure la fe