Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquesta tardor fa sis anys que CatalunyaReligió va obrir les seves portes. Per celebrar-ho hem convocat, junt amb l'Amical Wikimedia, una Viquimarató per crear o nodrir, a la Viquipèdia, 25 perfils de persones relacionades amb el món religiós a Catalunya. L'activitat compta amb la col·laboració de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i tindrà lloc el proper dissabte 24 d'octubre a l'aula d'informàtica d'aquesta facultat (Pl. Joan Coromines, Barcelona), des de les 10 a les 14 h. S'oferirà esmorzar als participants.

Una Viquimarató és una activitat on un grup de persones es troben físicament en un lloc per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. És una bona manera de fer créixer un article d'una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte.

¿S'ha de ser expert? ¿Has de ser membre de la xarxa de Viquipèdia? No, l'activitat està pensada tant per persones avesades com per qui no hagi fet mai cap ús de la Viquipèdia. S'hi podrà venir amb l'ordinador portàtil o bé fer ús dels que hi haurà a l'aula. Allà coneixerem les normes bàsiques de la Viquipèdia, aprendrem a modificar o fer una entrada i farem la xarxa més rica en referències relatives a persones del món religiós (laics, religiosos, cristians o no, etcètera) al nostre país.

Per apuntar-vos a l'esdeveniment (és gratuït), escriviu si us plau un correu electrònic a comunicacio@wikimedia.cat tot indicant el vostre nom amb el l'assumpte 'Viquimarató 25 cares de la religió a Catalunya'. Si ja teniu un compte d'usuari a la Viquipèdia, us podeu inscriure vosaltres mateixos directament al llistat que apareix aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.