Vés al contingut

notícies relacionades

Josep Rom, nou rector de la Universitat Ramon Llull

(URL) El Patronat de la Universitat Ramon Llull (URL), presidit per Antoni Millet Abbad, ha nomenat aquest dimarts al vespre el doctor en Publicitat i Relacions Públiques i professor catedràtic de la URL Josep Antoni Rom com a nou rector de la Universitat. El mandat del càrrec s’iniciarà el proper 1 d’octubre. L’acte de presa de possessió tindrà lloc el 30 de setembre.

Josep Rom: “La comunicació entre centres de recerca permet el naixement de noves idees”

(IQS) El vicerector de recerca i innovació de la Universitat Ramon Llull, Josep Rom, assegura que cal tenir uns nivells de comunicació i fluïdesa entre els grups de recerca dels diferents centres per permetre “el naixement d'idees noves”. Unes idees que, segons Rom, han de ser “llavors que promoguin projectes de recerca molt més sofisticats i complexos”.

Josep M. Garrell: “No tinc cap dubte del servei de la Universitat Ramon Llull en la propagació de l'humanisme cristià”

(Jordi Llisterri –CR) El rector de la Universitat Ramon Llull (URL) va ser escollit primer president de la Strategic Alliance of Catholic Research Universities (SACRU). És una nova xarxa formada per vuit universitats catòliques o d’inspiració cristiana per promoure la recerca i la col·laboració a partir de la pròpia identitat. Josep Maria Garrell és rector de la URL des del 2012, renovat el 2016 i el 2020.

Les biblioteques de la URL creen una parada virtual de Sant Jordi

(URL) Les bibliotecàries i els bibliotecaris de la #URL enguany han volgut celebrar la diada de Sant Jordi d'una manera molt especial, així que han pensat en crear una parada virtual amb propostes literàries per a tothom.

'Quin llibre ens recomanes per Sant Jordi?' és la iniciativa organitzada per la Comissió de Biblioteques per celebrar la Diada de Sant Jordi i no perdre l’oportunitat per parlar de llibres.

Veure la fe