Vés al contingut

notícies relacionades

La regió marista europea estrena nou web

(Maristes Catalunya) El nou web de la regió europea marista serà el punt de trobada en línia de les cinc províncies que en formen part: Compostel·la, Europa Centre-Oest, Ibèrica, L'Hermitage i Mediterrània. 

Josep M. Turull: “Després de la pandèmia el turisme religiós tindrà un fort increment”

(CR) Preparant-se i impulsant la represa del turisme. Aquest és el plantejament amb el que el Secretariat de pastoral de Turisme, Peregrinacions i Santuaris de Barcelona ha posat en marxa un nou web https://turisme.esglesia.barcelona. Aquest dijous l’ha presentat Josep Maria Turull, director del secretariat i rector de la Basílica de la Sagrada Família, on s'ha fet una roda de premsa.

Catalunya Religió, un web de codi social

(CR) Catalunya Religió inaugura web, un espai renovat que amaga rere la seva interfície línies de codi social. La pàgina web ha estat programada al TEB Raval, una associació que treballa per la transformació social a través de la participació, l'aprenentatge i la socialització de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació). A més, el portal ha apostat per Drupal, una plataforma de gestió de continguts per crear aplicacions web de programari lliure.

Nou web de la Fundació d'Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) La Fundació d'Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu (FAD-SJD), de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael, ha estrenat un espai web amb l'objectiu que sigui l'espai virtual de referència per donar a conèixer la seva activitat i, sobretot, la seva forma d'atendre persones de qualsevol edat que es trobin en situació de pèrdua d'autonomia, dependència, discapacitat o amb problemes de salut mental. El web incorpora

El Museu Diocesà de Tarragona estrena nou web

(Arquebisbat de Tarragona) El Museu Diocesà de Tarragona posa a disposició un nou portal web en català, castellà i anglès. De caire informatiu i divulgatiu, s'hi poden trobar les col·leccions que acull el museu, com també una explicació de les diferents sales d’exposició permanent, la seva història i les activitats i exposicions que s’organitzen.

Neix un web sobre sant Antoni M. Claret

(Claretians) Coincidint amb la festa de sant Antoni Maria Claret, aquest dilluns s'ha obert el nou espai web del Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic (CESC). El trobareu en català, castellà, anglès i francès. L'espai se centra en la persona de sant Antoni Maria Claret i Clarà, un sant admirat per molts, però poc conegut per la majoria.

Neix el web 'Església de Tarragona'

(Arquebisbat de Tarragona) El Departament de Mitjans de Comunicació ha creat el nou web 'Església de Tarragona'. Un espai que en cap cas pretén substituir el web oficial de l’Arquebisbat sinó complementar-lo amb informacions tant de l’Església arxidiocesana com de l’Església que pelegrina a Catalunya i arreu del món.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe