Vés al contingut

notícies relacionades

Un Enigmàrius sobre cinema i religions

(MCEC) L’escriptor i creador de jocs de paraules, Màrius Serra, col·labora amb la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya amb l’organització de la segona edició del concurs ‘La paraula s’agrada’. L’esdeveniment se celebrarà divendres 30 de novembre a les 19h a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de Barcelona. L’objectiu d’aquesta sessió, com el de la Mostra, és presentar i donar a conèixer la diversitat religiosa existent a Catalunya, especialment, entre els joves.

#BeTheKey: “La clau contra la islamofòbia és l’educació”

(Alba Sabaté) L’educació i el coneixement són la clau contra l’extremisme i la islamofòbia. Aquest ha estat el missatge enviat aquest 14 de maig en l’acte #BeTheKey Stories, celebrat al plató de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i impulsat per estudiants del centre en el marc de la campanya que ells mateixos promouen: #BeTheKey -en català, sigues la clau-.

Andrea Tornielli: “Un viatge del Papa és posar llum a la realitat d’un país”

(Alba Sabaté - CR) Terra Santa, Brasil, Corea, Sri Lanka, Cuba, Lesbos i fins i tot Azerbaidjan. Aquests són alguns dels indrets que el Papa Francesc ha visitat des que, al març del 2013, la fumata blanca anunciés al món l’arribada del primer Pontífex Llatinoamericà. En tots, el periodista Andrea Tornielli, dels mitjans Vatican Insider i La Stampa, ha estat al peu del canó, bolígraf i llibreta en mà per comunicar al món el missatge que el Papa ha anat deixant arreu.

Nova Acadèmia Europea de Religió amb la participació d'entitats catalanes

(CR) Una xarxa de centenars d’experts, associacions, entitats, universitats, centres de recerca i revistes que tracten la religió des de les disciplines acadèmiques. Aquest és el perfil de la nova Acadèmia Europea de Religió que es va constituir formalment en unes jornades el 4 i 5 de desembre a la universitat italiana de Bolonya.

Veure la fe