Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació d’Escoles Parroquials renova el seu compromís amb l’educació per formar persones íntegres

(Fundació Escoles Parroquials) Compromís, renovació i professionalitat. Aquests tres eixos han centrat la Segona Jornada d’Educadors de la FEP, celebrada aquest dijous a l’Escola Santa Teresa de Lisieux, al barri de Les Corts de Barcelona. Sota els lemes de “som Xarxa, som Diàleg, som Social, som País, som FEP”, s’ha visualitzat la tasca de les 18 escoles parroquials de l’arquebisbat de Barcelona, que eduquen set mil alumnes. Més de sis-cents docents de la Fundació d’Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona han participat en l'esdeveniment.

“Els infants han de ser protagonistes dels ODS”

(Laura Mor –CR) Dediquen la setena Jornada sobre la Convenció dels Drets dels Infants a ‘Els objectius de desenvolupament sostenible i la infància’. La Càtedra UNESCO en Pau Solidaritat i Diàleg Intercultural de la Universitat Abat Oliba CEU i l’Espai Persona promouen un espai de reflexió i diàleg aquest dimecres a l’Aula Magna de la universitat. L’acte es podrà seguir també per internet. 

La nova Jornada Sant Jordi, dedicada al prec i a l’empara

(CR) Ja s’han obert les inscripcions per a la jornada anual del Grup Sant Jordi. Amb el títol ‘El moviment de l’ànima: el prec i l’empara’, aquesta setzena edició tindrà lloc dissabte 13 de novembre a l’Hotel Alimara de Barcelona. I comptarà amb intervencions del rector de la parròquia Santa Anna de Barcelona, Peio Sánchez, i l’escriptora i teòloga protestant francesa Marion Muller-Colard.

La quinzena Jornada Sant Jordi vol apropar el cel a la terra

(CR) Nova cita anual per construir un espai central de l’Església catalana. Amb el títol 'Cel i terra', el Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans, els Equips de Pastoral de la Política i la Comunicació, la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, el Consell de Laics dels Caputxins de Catalunya i Justícia i Pau convoquen la seva jornada anual pel dissabte 23 de novembre a l'Hotel Alimara.

Suport als professors de religió

(Jordi Llisterri-CR) La XIIIena Jornada de mestres i professors de religió de les diòcesis catalanes ha renovat el missatge de confiança amb el treball que fan aquests docents a les aules. L’obertura de la jornada va reiterar l’aportació positiva que pot fer l’assignatura de religió, tant en els centres públics com en l’escola cristiana.

Veure la fe