Vés al contingut

notícies relacionades

2016, Rahola i Sor Lucía, les dones més vistes de l'any

(CR) Tanquem el 2016 repassant els vídeos més vistos d'aquest any a CatalunyaReligió.cat. Davant de tot se situen dues dones. Pilar Rahola amb un fragment del pregó del Domund a la Basílica de la Sagrada Família. I Sor Lucía Caram explicant la seva trobada amb el papa Francesc al Vaticà per presentar-li el projecte #invulnerables.

CatalunyaReligió.cat: veraç, interessant i útil

(CR) Veraç, interessant i útil, és com creuen que es defineix millor el contingut de CatalunyaReligió.cat segons els lectors que van contestar l'enquesta sobre el portal. Aquest material va servir per la reflexió que aquest divendres vam fer conjuntament els col·laboradors del portal i representants de les entitats religioses i educatives que hi donen suport.

CatalunyaReligió.cat no canvia

(CR) Nova versió de CatalunyaReligió.cat. Aquest dilluns estrenem una nova visualització de la web. Coindicint amb el 5è aniversari hem fet una revisió de la manera de presentar els continguts que estrenem avui i que les properes setmanes acabarem de completar. Sempre cal millorar i innovar. Però no canviem, perquè pensem que continua vigent el propòsit inicial del projecte: sempre sumar.

Sí, necessitem un Salvador! Bon Nadal!

Com cada any, demanem a una personalitat que feliciti el Nadal als lectors de CatalunyaReligió.cat. Aquest any, coincidint amb els cinc anys del portal, li hem demanat al cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. Una lletra de Nadal que van rebre durant l’Advent els amics de la Xarxa CatReligió.

Com es cuina CatalunyaReligió.cat

(CR) Són moltes les persones que en cinc anys de vida del portal CatalunyaReligió.cat alguna vegada s'han preguntat sobre el funcionament de la nostra redacció: l'equip que la conforma, quines tasques assumeix cadascú i quina dinàmica permet informar de l'actualitat religiosa al nostre país 24 hores al dia els 365 dies l'any.

CatalunyaReligió.cat: tot sobre els cinc anys

CatalunyaReligió.cat hem fet 5 anys. I el dilluns 20 d’octubre es va celebrar a l’Església de Santa Madrona l’acte central de l'aniversari. Aquí podeu trobar diversos continguts de la celebració i un recull del que hem volgut aportar en aquests cinc anys:

panoràmica

Veure la fe