Vés al contingut

notícies relacionades

Formar en la fe, més que una formació

(FECC) Els passats dies 2 i 3 de febrer, el Seminari Conciliar de Barcelona va acollir l’11a Jornada de Pastoral Educativa, que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Enguany, sota el títol “D’això vosaltres en sou testimonis" (Lc 24,48), va aplegar més de 150 participants.

“A infantil no entenen el concepte de Déu, però n'hem de parlar”

(Laura Mor –CR) Quines són les etapes evolutives de la vida religiosa d'infants i joves? Quan se'ls desvetlla la dimensió transcendent? Què són capaços d'entendre a cada moment? Aquests són alguns dels interrogants que abordarà la primera ponència de la Jornada de pastoral educativa d'enguany.

L’afany de Ramon Llull per trobar la veritat

(Valentí Serra –Caputxins) Ramon Llull és un dels més destacats i principals escriptors en llengua catalana, anomenat elogiosament el “Doctor Il·luminat” i, també, el “Doctor Arcangèlic”.  Del beat Ramon Llull (Palma de Mallorca, 1232 ó 1233; 1315 ó 1316) enguany en celebrem el setè centenari del seu traspàs.

Què sabem del ramadà?

(Alba Sabaté –CR) Aquest dimecres es tanca el mes de dejuni musulmà. Des de CatalunyaReligió.cat hem demanat a persones de diverses confessions què en saben. Els ponts comunicatius i de diàleg entre religions no són sempre amplis, estables ni fluids. Vegem-ho.

Més religió a la Viquipèdia

(CR) Millorant les entrades sobre la religió a la Viquipèdia. Aquest dissabte s’ha fet a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna la primera Viquimataró dedicada a l’àmbit religiós.

panoràmica

Veure la fe