Vés al contingut

notícies relacionades

"Un cristià pot comunicar la intuïció que l'anima des de Facebook o Twitter"

(Laura Mor –CR) Càpsules formatives de 20 minuts. És el format que l'ACO, l'Acció Catòlica Obrera, ha escollit per a la II Jornada de Comunicació titulada 'Comunicar l’esperit de l’Evangeli a través d’internet'. La dediquen a l'ús de les xarxes socials i tindrà lloc el matí de dissabte dia 18 als locals parroquials de l'església de Santa Madrona, a Barcelona. El taller és obert a tothom i cal confirmar assistència.

“No hauríem entrat mai a la vostra web i no crec que hi tornem”

(Jordi Llisterri –CR) Ho explicaven així de clar dos joves a un grup de religiosos: “No hauríem entrat mai a la vostra de web i no crec que hi tornem a entrar; i si per casualitat hi tornen, és probable que la web estigui igual de la darrera vegada que hi entrar”.

Joves i religió digital, molta feina a fer

(Jordi Llisterri –CR) El cardenal Lluís Martínez Sistach es va definir com una persona pre-digital, però alhora és el prelat català amb més seguidors al Twitter i ara ha obert un blog. És a dir, en el món digital tot és posar-s'hi. I la constatació és que queda molt feina per fer.

El Museu Diocesà de Tarragona estrena nou web

(Arquebisbat de Tarragona) El Museu Diocesà de Tarragona posa a disposició un nou portal web en català, castellà i anglès. De caire informatiu i divulgatiu, s'hi poden trobar les col·leccions que acull el museu, com també una explicació de les diferents sales d’exposició permanent, la seva història i les activitats i exposicions que s’organitzen.

Neix un web sobre sant Antoni M. Claret

(Claretians) Coincidint amb la festa de sant Antoni Maria Claret, aquest dilluns s'ha obert el nou espai web del Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic (CESC). El trobareu en català, castellà, anglès i francès. L'espai se centra en la persona de sant Antoni Maria Claret i Clarà, un sant admirat per molts, però poc conegut per la majoria.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe