Vés al contingut

notícies relacionades

Catalunya celebrarà l'amistat amb Taizé el mes de maig

(SIJ/Taizé-Catalunya 2015) Les delegacions diocesanes de pastoral juvenil, i diferents grup de persones properes a la comunitat de Taizé, es volen unir als actes commemoratius que organitza la comunitat ecumènica de Taizé al llarg de l’any 2015 amb motiu del centenari del naixement del germà Roger i del 75è aniversari de la seva arribada al poblet de Taizé (França) l’agost de 1940.

El programa Signes dels Temps fa un especial sobre la Comunitat de Taizé

(Signes dels Temps) Aquest diumenge 4 de gener el programa de Televisió de Catalunya Signes dels temps iniciarà l’any 2015 amb un programa especial dedicat a la comunitat ecumènica de Taizé. Aquesta comunitat de monjos de França ha estat premiada amb el Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya. Aquest 2015, Taizé celebra un doble aniversari: 75 anys de la fundació i 100 anys del naixement del seu fundador, el germà Roger Schutz.

Neix un nou espai de pregària al cor de Barcelona

(Laura Mor –CR) Potser no posarien mai els peus en una eucaristia, però necessiten treballar el món interior. Són el públic potencial del nou espai de pregària que ofereix la Parròquia del Carme de Barcelona, al carrer Sant Antoni Abat. La pregària dels divendres comença aquesta setmana a dos quarts de vuit del vespre.

Presència catalana a la trobada de Taizé

(Catalunya Cristiana) Com cada any la comunitat ecumènica de Taizé ha organitzat una trobada europea de joves, del 28 de desembre al 2 de gener. En aquesta ocasió la cita ha estat a Roma. Uns 250 joves provinents de les diferents diòcesis catalanes s’han fet presents en aquesta trobada. Un dels moments més impressionants d’aquesta «peregrinació de confiança sobre la terra» ha estat la pregària amb Benet XVI. 

Més de 160 joves catalans, a Taizé

(Bisbat de Lleida) Aquest dissabte a la tarda, un grup de joves lleidatans de vàries parròquies de la Diòcesi de Lleida com ara  Sant Salvador de Pardinyes, el Pilar, Sant Ignasi, Alcarràs, han sortit de Lleida amb destí a Taizè.   Aquests nois i noies estan acompanyats per mossèn Xavier Navarro, delegat de Joves de la Diòcesi de Lleida i altres persones que col·laboren en  aquesta  Delegació.

panoràmica

Veure la fe