Vés al contingut

notícies relacionades

arquebisbat-barcelona-taize-00

Barcelona se suma a la vetlla ecumènica del Papa que obrirà el Sínode

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | La parròquia de Sant Pau del Camp acollirà aquest 30 de setembre una vetlla de pregària amb motiu de l'inici del Sínode sobre la sinodalitat que començarà aquest octubre. Amb aquesta iniciativa, l'església arxidiocesana de Barcelona se suma a la invitació del papa Francesc, qui va convocar una pregària similar pel mateix dia a la plaça de Sant Pere del Vaticà.
jorid-grane-taize

Jordi Grané, el quart català que entra a la comunitat de Taizé

CR | Durant la pregària del vespre d'aquest dissabte, Taizé ha acollit Jordi Grané com a nou membre de la comunitat. Amb ell, ja són quatre els catalans religiosos de la comunitat internacional establerta a França. Durant l'habitual pregària dels vespres de la comunitat de Taizé, els monjos s'han girat tots mirant al centre de la gran capella. Envoltat de tots els qui a partir d'ara seran els seus nous germans i davant del prior de la comunitat, Alois Löser, Grané ha passat de la camisa a la casulla blanca.
alois-taize

Germà Alois de Taizé: “Hem de fer un esforç per vincular els joves al Sínode”

VATICAN NEWS | La Comunitat de Taizé organitza una vigília ecumènica de pregària a la plaça de Sant Pere abans de la fase romana del Sínode sobre la sinodalitat. Un acte que el papa Francesc ha anunciat que serà el 30 de setembre i que per al prior de la Comunitat de Taizé, Alois Löser, és una oportunitat per implicar tots els cristians en el procés viscut per l'Església catòlica universal.
pelegrinatge-taize

L'Escola Cristiana organitza un pelegrinatge a Taizé

CR | Les escoles cristianes de Catalunya es preparen per a un pelegrinatge conjunt a la comunitat ecumènica de Taizé, a França. És la proposta que organitza el Departament de Pastoral de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) per a joves de 15 a 17 anys i que tindrà lloc del 7 a l'11 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima.

panoràmica

Veure la fe

podcasts