Vés al contingut
Uns 170 nois i noies de les diòcesis amb seu a Catalunya es posaran en camí el dissabte, dia 16 d’agost al vespre, per fer estada d’una setmana a la comunitat ecumènica de Taizé, a França. Aquest pelegrinatge, organitzat un cop més pel Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), tindrà una durada d’una setmana com és habitual. Els joves tornada a casa el diumenge dia 24 d’agost.
d83b4383bb_z.jpg
A més, aquest any, del 19 al 22 d’agost, els hi acompanyarà el bisbe de Girona i responsable de la pastoral de joventut de la Conferència Episcopal Tarraconense, Mons. Francesc Pardo, el qual presidirà l’eucaristia del grup de joves catalans acompanyats dels seus responsables i delegats diocesans de joventut a Taizé.
Abans d’arribar a Taizé faran una aturada al poble de Cluny situat a uns deu quilòmetres de la comunitat on hi celebraran l’eucaristia i passaran el matí. Un cop a Taizé serà el moment de sentir-se acollits per la comunitat de germans i unir-se als grups de treball, reflexió, pregària i silenci diaris.
_f59c58d2a2_z.jpg

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.