Vés al contingut

notícies relacionades

morlans-jaraba-converses-directe-0

Morlans i Jaraba posen música al seu podcast

CR | En directe Xavier Morlans a la veu i guitarra, Gabriel Jaraba a la bateria i Antoni Olaf Sabater al teclat. Aquesta era la sorpresa final de la gravació del pòdcast “En la frontera” amb públic a l’Hospital de Campanya de Santa Anna que van fer aquest dimecres al vespre.
converses-frontera

El pòdcast 'En la frontera' emetrà el seu 30è episodi en directe a Sant Anna

CR | El pòdcast de Catalunya Religió, ‘En la frontera’, de Xavier Morlans i Gabriel Jaraba, per primera vegada farà la gravació en directe d'un episodi. El pròxim dimecres 21 de febrer a les 19 h a l’església de Santa Anna, Morlans i Jaraba gravaran en obert l’episodi que rebrà el nom d''Igualtat vs Fraternitat'. "Volem que els oients puguin assistir i gaudir en directe", comenta Morlans.

peio-sanchez-ot

Peio Sánchez, Premi de Cinema Espiritual de Catalunya

MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL | La vintena edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es clausurarà amb el reconeixement a la trajectòria de Peio Sánchez, impulsor de la Mostra des del seu inici.

santa-anna-fred

L'onada de fred a Santa Anna: “No podem deixar que cap dona dormi al carrer” 

AINA ARGUETA –CR | El fred cala fins als ossos. Encara més quan dorms al carrer. El perill de morir congelat és real per qui viu aquesta situació. Una manta és l'únic que et separa del món exterior. Així és com centenars de persones que dormien al carrer s’han trobat en l'onada de fred que ha afectat el país aquesta setmana.

J-M-del-Pobres-1

Un centenar de persones a la concentració pels pobres de la diòcesi de Barcelona

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Amb motiu de la VI Jornada Mundial dels Pobres, convocada pel papa Francesc, al voltant d'un centenar de persones han fet una marxa de la parròquia Santa Anna fins a la de Sant Agustí de Barcelona. La concentració d'aquest dissabte s'encapçalava sota el lema 'Obrim camins d'esperança'. 

panoràmica

Veure la fe