Vés al contingut

notícies relacionades

Els salesians celebren 100 anys de presència a Badalona

(Salesians) Badalona ha celebrat els cent anys de presència salesiana a la ciutat durant aquest mes de maig. Ho ha fer amb un seguit d'actes que han culminat amb l'acte de clausura del centenari que ha tingut lloc aquest dissabte 28 de maig al teatre de l'escola Salesians de Badalona.

La Fundació Roca i Pi col·laborarà amb 36 entitats socials de Badalona

(Fundació Roca i Pi) Amb l'objectiu de contribuir a l'acompanyament que fan a persones i famílies en risc d'exclusió social, la Fundació Llegat Roca i Pi ha signat nous convenis de col·laboració amb 25 entitats socials de Badalona. La fundació també col·labora amb 11 parròquies de la ciutat i comunitats dins del projecte de la targeta solidària per adquirir aliments. La signatura dels convenis ha tingut lloc aquest dijous 7 d'abril.

Pregó de Setmana Santa del bisbe Sergi Gordo: “Mostrem Aquell en qui creiem”

(CR) Edith Stein, Sant Joan de la Creu, la pau a Europa, el camí sinodal, la processó del Silenci, el testimoni del cardenal de Rabat... són alguns elements que recull el pregó de Setmana Santa que va fer el bisbe auxiliar Sergi Gordo a Badalona. L’acte es va fer al Círcol Catòlic organitzat per l’arxiprestat de Badalona.

Nova delegació de Formació i Treball a Badalona en aliança amb Roca i Pi

(Fundació Roca i Pi) La Fundació Formació i Treball, de Càritas Diocesana de Barcelona, impulsa una nova delegació al Barcelonès Nord en aliança amb la Fundació Llegat Roca i Pi. Es tracta d’una nova nau ubicada al Polígon Industrial Badalona Sud, al carrer de la Mora número 23.

Isidre Ferreté: "La nostra essència és la presència al barri"

(Fundació Salut Alta) "Que tothom que vingui a la capella es trobi com a casa". Aquestes són les paraules del jesuïta Isidre Ferreté de la capella Sant Joan Baptista del barri de la Salut Alta que aquest novembre ha celebrat 25 anys al barri. En aquesta entrevista a manera d'homenatge, Ferreté parla del passat, el present i el futur de la comunitat a la Salut Alta. Amb quin barri es va trobar fa 25 anys quan vau arribar a La Salut?

Llars Horitzó: un projecte per promoure un envelliment digne

(Càritas Barcelona) L’edifici Llars Horitzó, ubicat al passeig de la Rambla de Badalona, té 17 places i actualment hi conviuen 13 homes i 4 dones amb una mitjana d’edat de 70 anys. Abans d’entrar-hi no podien accedir a un habitatge per la seva situació econòmica i residien en habitacions de pisos compartits, havien patit desnonaments i/o venien de situació de carrer. A Llars Horitzó disposen d’una habitació pròpia amb bany i comparteixen espais i serveis comuns com menjador, cuina i bugaderia. 

27 diorames a la 23a Mostra de Pessebres de Badalona

(Amics del Pessebre de Badalona) El pròxim dissabte 27 de novembre s'inaugura la 23a Mostra de Pessebres de Badalona organitzada pels Amics del Pessebre de Badalona. La mostra més gran de diorames de la ciutat tindrà lloc a la sala d’exposicions El Refugi de la plaça de la Vila de Badalona. Enguany, s’hi exposaran 27 diorames, cinc més que l’any passat. L’exposició es podrà veure fins al 5 de gener i estarà oberta de 17 a 20 h els dies feiners i els dissabtes, vigílies i festius també de 12 a 14 h.

Veure la fe