Vés al contingut
Catalunya Religió
fundacio-salut-alta-fem-brillar
Fotografia: Fundació Salut Alta.

Fundació Salut Alta Cada vegada costen més d'assolir les il·lusions dels infants, adolescents i famílies que la Fundació Salut Alta acompanya. Per això la fundació dels jesuïtes ha engegat la campanya 'Fem brillar' que busca recollir 10.000 € per tal de seguir oferint oportunitats educatives, espais socials i teixir comunitats en el barri. En el marc de la campanya, la Fundació ha fet saber les seves dades del 2022. Actualment, acompanyen i donen resposta a les necessitats de més de 138 infants i adolescents, 107 famílies i 61 dones del barri de la Salut Alta.

Des de la Fundació, continuen aposant per l'acció socioeducativa i comunitària en la seva tasca diària. Aquest és el motiu pel qual animen a la ciutadania a col·laborar amb petites aportacions i vestir aquest Nadal d'esperança.

Les aportacions de la campanya 'Fem brillar' que vagin sumant-se al marcador, faran possible que a través dels projectes de la Fundació es vetlli pel dret a l’educació, el dret al lleure i la cultura o el dret a un nivell de vida adequat al barri.

La campanya 'Fem brillar' té com a objectiu "fer realitat les il·lusions dels infants, adolescents i famílies". Per aquest motiu, la Fundació els hi ha donat veu. La Florentina, antiga alumna i professora del projecte FAR de la Fundació, n'és un exemple. Ella explica que li agradaria que els seus fills "poguessin participar en més activitats del barri". També parlen de la Fátima, una jove que desitja "anar de colònies o de viatge amb el grup d’adolescents".

Fins al 15 de gener, es pot fer un donatiu a través de microdonacions a la pàgina web, Bizum o fent una transferència bancària.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.