Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Galeria d'imatges

(Campaners de Badalona) 'Que sonin les campanes!' és l'exposició que s'ha inaugurat a la planta baixa de la Casa de la Vila de Badalona. Es tracta d'una exposició que vol difondre la cultura de la campana a la ciutat organitzada per l'associació Campaners de Badalona. S'ha inaugurat aquest dissabte 6 de novembre i es podrà visitar fins al 30 de novembre.

En el darrer any, l'associació ha cercat informació sobre el món de la campana a la ciutat de Badalona i, concretament, a la parròquia de Santa Maria. "Aquesta recerca ha esdevingut en una exposició sobre la història de les campanes de Santa Maria", expliquen des de l'associació.

Per al projecte, els Campaners de Badalona han comptat amb el suport dels professionals del Museu de Badalona que han donat suport tècnic i logístic. "Volem agrair el suport que ens ha donat Jaume Aymar durant tot aquest temps", expressen. També agraeixen el suport i la implicació ciutadana per fer arribar informació i material sobre les campanes.

Restarà oberta fins al 30 de novembre, de dilluns a diumenge de 10 a 20 h, excepte els dijous, que estarà oberta només de 17 a 20 h.

A més de l'exposició, aquest mes de novembre s'han organitzat diverses activitats com conferències i visites guiades que es detallen en el programa elaborat per l'ocasió. Per a poder participar-hi cal reservar entrada enviant un correu a campanersbadalona@gmail.com.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.