Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Amics del Pessebre de Badalona) El pròxim dissabte 27 de novembre s'inaugura la 23a Mostra de Pessebres de Badalona organitzada pels Amics del Pessebre de Badalona. La mostra més gran de diorames de la ciutat tindrà lloc a la sala d’exposicions El Refugi de la plaça de la Vila de Badalona. Enguany, s’hi exposaran 27 diorames, cinc més que l’any passat. L’exposició es podrà veure fins al 5 de gener i estarà oberta de 17 a 20 h els dies feiners i els dissabtes, vigílies i festius també de 12 a 14 h.

La 23a mostra compta amb un total de 26 diorames, d’estils variats, alguns més tradicionals i altres més moderns, i del gran pessebre tradicional de suro. Aquest any es podran veure alguns diorames que representen indrets badalonins de Dalt la Vila o Canyet, realitzats a partir d’il·lustracions del pintor, dibuixant i destacat aquarel·lista Rafael Pujals que va morir el passat 12 de juliol. Pujals va ser amic i col·laborador de l'associació Amics del Pessebre de Badalona, on va pintar diversos pessebres durant molts anys.

També hi haurà un diorama especial, en col·laboració amb l’Orfeó Badaloní per a commemorar la celebració del seu centenari.

Com l’any passat, l’exposició estarà adaptada a les directrius sanitàries per la Covid-19 i es realitzarà amb total seguretat.

Sobre Amics del Pessebre de Badalona

Els Amics del Pessebre de Badalona és una entitat sense ànim de lucre. Els seus membres treballen tot l’any perquè Badalona pugui gaudir dels pessebres per Nadal.

Malgrat anys d’interrupcions, l’associació té més de 50 anys d’història, i des del 1998 organitza anualment la Mostra de Pessebres de Badalona.

Per segon any consecutiu, s’encarrega de fer el pessebre tradicional de la plaça de la Vila de Badalona, que s'inaugura el 13 de desembre, per Santa Llúcia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.