Vés al contingut
Catalunya Religió
salesians-badalona
Fotografia: Salesians.

Salesians Tota la comunitat educativa dels Salesians de Badalona i les famílies que ho han volgut han rendit homenatge aquest divendres a les víctimes de l'esfondrament de l'edifici del carrer Canigó, del barri del Raval de Badalona. Un gest solidari que ha tingut lloc al pati i a l'església salesiana de l'escola.

L'acte ha començat amb un discurs breu del titular de l’escola, Salvador Ramos, que ha donat la benvinguda i ha agraït la presència de tots els assistents. “Som aquí perquè volem fer un acte senzill, però ple de sentiment i emoció, un gest d’afecte i solidaritat amb les persones que han patit les conseqüències de l’esfondrament i que ha afectat molt directament algunes famílies de l'escola”, ha dit.

Ramos ha manifestat que, des de la presència salesiana, sentien el que havia passat i que volien ser "comunitat educativa que acompanya i se solidaritza amb qui pateix". “Avui sentim que ens falta una part de la nostra família salesiana i volem expressar-ho estant aquí reunits, en actitud de respecte i silenci", ha expressat.

"Davant del dolor l'únic que podem fer és estimar, abraçar, posar el nostre cor; acompanyant-nos, com estem fent en aquests moments, treure de nosaltres mateixos el millor que tenim i manifestar que el més important són les persones”, ha continuat Ramos.

Una família, tant en els moments de joia com en els de dificultat

L’acte ha comptat amb l’agraïment de tot el professorat i el personal de l’escola a moltes famílies i a nombroses entitats i institucions que han contactat amb la presència salesiana com a senyal de dol. S'han referit a l'oferiment d'ajuda constant, les mostres de condol i l'afecte que han rebut especialment les alumnes que han perdut la mare en "una situació tan tràgica".

Tot seguit s'ha fet un minut de silenci i l’acte ha acabat amb una pregària. "Ha estat una estona de recolliment i reflexió que ens han ajudat a sentir-nos més units i recordar-nos que som una família, tant en els moments de joia com en els de dificultat", expressen des de l'escola.

Temàtica
Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.