Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) El santuari del Miracle ha programat per als propers mesos activitats culturals i artístiques obertes a tothom. A mitjan abril ofereix un cap de setmana per conèixer la música cristiana contemporània, que busca noves formes de pregària a través del rock, el tecno, el reggae o el hip-hop.

Ikebana, contemplació de la natura, caminades silencioses, art... els monjos de Montserrat han programat per als propers mesos activitats ben diverses al santuari del Miracle. El cap de setmana del 18 i 19 d’abril s’hi oferirà 'Música, paraula, silenci', dirigit a tothom que vulgui apropar-se a les Sagrades Escriptures d’una forma diferent, trobar una nova manera de pregar o descobrir una nova eina de catequesi, de la mà de Carles-Xavier Noriega, monjo benedictí.

Des de sempre, els creients han utilitzat la música com a eina per lloar, adorar i glorificar Déu. Al llarg dels segles, la música ha anat canviant, però el missatge sempre ha estat el mateix. Actualment, dins del món eclesial anglosaxó, ha arrelat amb força un gènere musical anomenatmúsica cristiana contemporània, que expressa en les seves cançons la fe cristiana dels seus autors.