Vés al contingut

notícies relacionades

Les religions encomanen la pau a Barcelona

(Laura Mor –CR) Un toc de campanes a l’estil de la comunitat ecumènica de Taizé i un cant en àrab han obert la crida a l’oració aquest dimecres. ‘La pau del cor’ ha convocat prop de cinc-centes persones al bell mig de la Plaça Sant Jaume.

Els bisbes parlen de la pregària

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la pregària, així com de la Quaresma en clau sinodal, de les temptacions, d’una llum en el desert, d’una resposta al problema dels abusos sexuals, de les paraules de Jesús des de la creu, de la virtut de la justícia, de la transfiguració i d’anunciar Jesucrist.

El Papa convida a una jornada de pregària i dejuni per la pau a Ucraïna

(Vatican News) “Tinc un gran dolor al meu cor per l'empitjorament de la situació a Ucraïna. Tot i els esforços diplomàtics de les últimes setmanes, s'estan obrint escenaris cada cop més alarmants”. Aquestes han estat les paraules del papa Francesc al final de l'audiència general d'aquest dimecres a l'Aula Pau VI.

La Sagrada Família acollirà una pregària de la comunitat de Taizé

(Escola Cristiana) El proper dumenge 12 de desembre la comunitat francesa de Taizé serà a Barcelona per celebrar una pregària internacional a la Sagrada Família. Serà a les 18:00h i comptarà amb la presència del prior de la comunitat de Taizé, el germà Alois, i d'altres membres de la comunitat. 

L’abadia cistercenca de Lerins a l’illa del silenci

(Josep Gordi –CR) A uns vint minuts en vaixell de la ciutat francesa de Cannes apareix l’illa de Sant Honorat que és propietat de la comunitat cistercenca que hi viu i que pren el nom del bisbe d’Arles que hi fundà el primer monestir en el segle V quan estava deshabitada.

Davant del repte migratori: “Els corredors humanitaris canvien el mal en bé”

(Laura Mor –CR) “On és la nostra fe si pensem que el tema dels qui han mort mentre viatjaven cap a Europa és una qüestió irresoluble?” Nova crida al compromís cristià davant del repte migratori. Aquest dilluns al vespre s’han aplegat un centenar de persones per pregar a la basílica dels Sants Just i Pastor, a Barcelona.

panoràmica

Veure la fe

podcasts