Vés al contingut

notícies relacionades

Música per a la cohesió i la pràctica del català, la proposta de Càritas Girona

(Càritas Catalunya) M'agrada la vida (tal com és ella) és el títol de la cançó que acaba de publicar Càritas Diocesana de Girona. És el resultat del projecte 'El somni d'una cançó' engegat per Ecosol, l'empresa d'inserció laboral de Càritas Girona. L'objectiu de la iniciativa és oferir un espai al personal d'inserció contractat per Ecosol, més enllà de l'àmbit laboral.

El Festival Llums d'Antiga omplirà de música les esglésies medievals de Barcelona

(L'Auditori) La quarta edició del Festival Llums d'Antiga que organitza L'Auditori de Barcelona a diversos espais històrics de Barcelona es farà als recintes medievals de la Capella de Santa Àgata, la basílica de Santa Maria del Pi i el monestir de Sant pau del Camp. Tres indrets excepcionals que reuniran sis concerts entre el 20 d’abril i el 5 de maig i que comptaran amb destacats especialistes en l’àmbit de la música antiga.

Obert el concurs per dissenyar la imatge del Festival de Música Antiga dels Pirineus 2022

(FeMAP) El Festival de Música Antiga dels Pirineus ha donat el tret de sortida al tradicional concurs de cartells. El festival, que compta amb la col·laboració del bisbat d'Urgell i de Girona, pretén estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs, que enguany poden presentar les seves obres fins el 17 de gener. El guanyador serà l’encarregat de crear la imatge gràfica de l’11a edició i serà guardonat amb 1.500 € com a premi.

2.500 joves participen en el Canòlich Music Festival

(Bisbat d'Urgell) La novena edició del festival de música cristiana organitzat per la delegació d'ensenyament del bisbat d'Urgell, el Canòlich Music Festival, ha comptat amb diverses activitats en què hi han participat 2.500 joves. El festival ha acabat a

Nova edició del Canòlich Music per transmetre als joves “l’optimisme de l’Evangeli”

(CR) Ja és la novena edició d’aquesta cita que vol unir la música, les inquietuds juvenils i l’espiritualitat. Superades les limitacions que es van establir durant l’any 2020 a causa de la pandèmia, enguany el festival de música cristiana Canòlich Music Festival torna amb energia renovada i amb propostes diferents. Així ho han explicat aquesta tarda al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria, a Andorra.

L’Escolania presenta un disc de música popular i d’autor

(Abadia de Montserrat) L’Escolania 2021-2022 ja està en marxa. Inicia un curs que encara manté les mesures de prevenció vigents per la pandèmia, però que malgrat els inconvenients ha pogut comptar amb vuit nous alumnes, sis dels quals s’incorporen al primer curs (4t de Primària) i dos al segon (5è de Primària). Enguany, l’Escolania estarà formada per 46 escolans.

panoràmica

Veure la fe