Vés al contingut

notícies relacionades

Un postgrau universitari al santuari del Miracle

(CR) El Postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura (SVEN) que promou la Fundació de la Universitat de Girona arriba a la setena edició. La voluntat de seguir oferint un any més aquest postgrau ve de reconèixer el benestar profund que ha aportat a moltes persones amb relació a la natura. El proper divendres 8 d’octubre a les quatre de la tarda tindrà lloc la sessió informativa del Postgrau a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

El Miracle ens acull al cor de Catalunya

(Josep Gordi –CR) Per arribar al santuari del Miracle, que és un conjunt de llocs sants situat a la comarca del Solsonès, la millor opció és prendre la carretera BV-3001, que comença a Cardona i que ens portarà al santuari per un paisatge de masies, boscos i camps de secà. Si venim de ponent, cal prendre la C-75 en direcció Solsona i a uns vuit quilòmetres abans d’arribar a la capital del Solsonès ens desviarem a la dreta per la LV-3002 i a uns pocs quilòmetres trobarem la cruïlla per arribar al Miracle.

Amics de la Casa del Miracle aprova els seus estatuts

(Amics de la Casa del Miracle) Després d’un llarg recorregut de suport als monjos de Montserrat que gestionen la Casa d’Espiritualitat, una experiència que s’ha mostrat molt reeixida, els Amics de la Casa del Miracle han decidit fer un nou pas: crear formalment una associació de caràcter civil i fixar-se les prioritats per als propers anys.

“Els salms són una obra poètica perfectament estructurada”

(Laura Mor –CR) Amb la novetat de mirar els salms com una unitat i des de la poesia, en comptes de llegir-los de forma parcial i des de la teologia. Així planteja el Santuari del Miracle el taller ‘Vora la Bassa d’Òria’ d’aquest cap de setmana. De divendres 8 a diumenge 10 de novembre, dos biblistes i dos poetes ajudaran a descobrir nous paràmetres d’un clàssic de la literatura hebrea: el llibre dels Salms.

“L'arbre arrela i té conviccions potents; en podem aprendre moltes coses”

(Laura Mor –CR) “Us hi heu d'acostar des de la intimitat, talment com si anéssiu a veure un amic fidel”. Amb aquesta actitud delicada el geògraf Josep Gordi vincula Arbres i espiritualitat. És el títol del seu darrer llibre, publicat pel Centre de Pastoral Litúrgica, el CPL, dins de la col·lecció Emaüs, on reivindica l'arbre com a símbol universal i la natura com a bé a custodiar.

Rock, tecno, reggae i hip-hop, al Santuari del Miracle

(CR) El santuari del Miracle ha programat per als propers mesos activitats culturals i artístiques obertes a tothom. A mitjan abril ofereix un cap de setmana per conèixer la música cristiana contemporània, que busca noves formes de pregària a través del rock, el tecno, el reggae o el hip-hop.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe