Vés al contingut

notícies relacionades

Catalonia Sacra explica com l’Església inverteix en patrimoni

(Eloi Aran / CR) “El patrimoni no només parla de història, sinó que també ens parla de nosaltres”, amb aquestes reveladores paraules de Maria Garganté, de la Facultat Antoni Gaudí, s’han presentat les activitats de Catalonia Sacra pel 2020 al claustre de la Mercè de la Basílica de la Sagrada Família.

Més de 2.200 infants i joves de Setmana Santa amb la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) Més de 2.200 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai i centres socioeducatius adherits han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, rutes organitzades pels centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.

L'Espai Interreligiós de Migra Studium, obert per vacances

(Jesuïtes) L'Espai Interreligiós de la Fundació Migra Studium obrirà aquest estiu les seves portes. Aquest espai ubicat al centre de Barcelona, a Ciutat Vella, ofereix a les escoles durant el curs la possibilitat de portar a terme un taller que permet acostar-se a la diversitat religiosa.

Nova etapa comunicativa a la fundació social de les Filles de la Caritat

(FCFS) La fundació social de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül presenta la seva primera memòria anual. Aquesta eina comunicativa pretén presentar les obres i projectes que la fundació té a Catalunya en l'àmbit de la infància, la gent gran i la inclusió social. A més, el document mostra la nova imatge corporativa.

Persones grans ateses per Càritas comparteixen vida i activitats a Vic

(Càritas Barcelona) L’estiu convida al descans, al canvi de rutines, a fer activitats diferents a les de la resta de l’any, però les persones que acull Càritas no tenen la possibilitat de viure’l d’aquesta a manera. I és per això que des de fa més de 10 anys, Càritas organitza les Vacances per a gent gran, perquè les persones grans que atenem puguin, almenys durant 5 dies a l’any, sortir de Barcelona i gaudir d’activitats lúdiques, tallers, gimnàstica, gimcanes, i molts moments compartits.

La parròquia de Sant Jaume de Salt celebra 50 anys

(Bisbat de Girona) Aquest dissabte la parròquia de Sant Jaume de Salt celebrar el seu cinquantè aniversari amb una missa presidida pel bisbe Francesc Pardo, que es va complementar amb una ballada de sardanes al voltant de la figura de Sant Jaume. És un dels actes relacionats amb el 50è aniversari de la parròquia, que continuaran durant tot el proper curs.

panoràmica

Veure la fe