Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CR) El papa Francesc ha conegut aquest dimecres el projecte comunicatiu de Catalunya Religió. Coincidint amb el desè aniversari del digital català el Papa ha saludat una representació de Catalunya Religió i se li han entregat el primer número de l’edició impresa. Una delegació del patronat i de la redacció han assistit a l’audiència pública d’aquest dimecres per celebrar l’aniversari.

Al final de l’audiència el papa Francesc ha saludat el president de la Fundació Catalunya Religió, Eduard Ibàñez, i el director Jordi Llisterri. Els ha acompanyat el cardenal Lluís Martínez Sistach que ha presentat els representants de Catalunya Religió al pontífex. En la trobada personal amb el Papa, ha escoltat amb interès l’explicació sobre les finalitats del servei informatiu de Catalunya Religió. Se li ha explicat la voluntat de presentar la realitat més positiva de l’Església i l’aportació de les confessions religioses a la societat catalana. El papa Francesc ha donat les gràcies a tots els qui fan possible Catalunya Religió pel servei que ofereix.  

En la trobada amb el papa, a més de mostrar-li el primer exemplar de l’edició en paper, també se li ha entregat un col·lecció enquadernada dels números publicats durant el 2019, el primer any de l’edició en paper. Aquesta edició pel papa Francesc també inclou una explicació el lideratge informatiu de Catalunya Religió en format digital, com l’inici de l’edició impresa amb 20.000 exemplars que situa una publicació religiosa entre les de més difusió en català, o el resum setmanal en italià.  

Per celebrar els 10 anys de Catalunya Religió es va demanar una trobada amb el papa i aquest dimecres una representació de patronat i de la redacció ha participat en l’audiència. A més del president i el director, del patronat hi han assistit Míriam Díez, Núria Iceta, Manel Manonelles, i Anna Vilà, i les redactores del portal Laura Mor i Glòria Barrete. També hi ha participat el president d’Animaset, el claretià Màxim Muñoz, expresident de la Unió de Religiosos de Catalunya, una de les primeres entitats que va donar suport al Catalunya Religió. De l’equip d’Animaset hi ha assistit el director, Jordi Roigé, i Paris Grau. Ha acompanyat al grup el delegat del Govern de la Generalitat a Itàlia, Luca Bellizi.  

La trobada amb el Papa s’ha fet coincidir amb un acte organitzat per Animaset i Aleteia a la Filmoteca Vaticana per projectar el curt documental “Sagrada Família. La Bíblia en pedra”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui cita de Catalunya Religió a l'audiència amb @pontifex_es

Una publicación compartida por Catalunya Religió (@catreligio) el