Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 25/03/2019

L’edició gratuïta és una de les publicacions mensuals amb més difusió en català

(CR) Nou format de Catalunya Religió. Arriba una edició mensual gratuïta en paper. Amb 23.000 exemplars i distribució a totes les comarques, Catalunya Religió consolida el seu lideratge en l’àmbit de la informació religiosa. Alhora, se situa dins de les publicacions amb més difusió en català.

L’edició mensual en paper difon en un nou format els continguts de l’edició digital, creada ara fa deu anys. Amb aquesta distribució s’arribarà a nous lectors i es donarà més visibilitat als continguts de Catalunya Religió. Un pas endavant per aquesta iniciativa que mostra públicament l’aportació positiva del fet religiós a Catalunya.

L’edició mensual recull diversos articles d’actualitat sobre l’Església i la resta de tradicions religioses presents a Catalunya. La informació està elaborada per un grup de periodistes especialitzats en la informació religiosa. Catalunya Religió compta amb espais d’opinió, una àmplia agenda d’activitats i diversos serveis de divulgació vinculats al món religiós. Continguts que s’actualitzen de manera permanent al web.

 

 

Presència a tot Catalunya

El primer número en paper de Catalunya Religió es pot trobar en més de 130 parròquies i locals religiosos de 70 poblacions Catalunya. La distribució es vol ampliar als centres que ho sol·licitin. D’altra banda, també s’envia a més de 1.700 adreces d’escoles cristianes, entitats religioses, comunitats de vida religiosa i monestirs, representants institucionals, i a les persones que fan una aportació econòmica al projecte.

Amb l’edició gratuïta mensual, s’amplien les vies de difusió dels continguts sobre l’actualitat religiosa que realitza Catalunya Religió a través del portal informatiu, el butlletí diari que reben més de 6.000 persones i la presència a les xarxes socials: Twitter, Facebook i Instragram. Coincidint amb l’inici de l’edició paper aquests canals passaran a ser auditats per OJD, a través de l’acord amb l’Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC)

Catalunya Religió es va posar en marxa el 2009 per un grup de laics preocupats per la presència pública del fet religiós. El servei comunicatiu de Catalunya Religió és possible gràcies a les aportacions a la Fundació Catalunya Religió que impulsa el projecte. Compta amb el suport de les principals congregacions religioses de Catalunya i de diverses entitats diocesanes. L’edició en paper està gestionada per l’empresa de serveis de comunicació i audiovisuals Animaset.

 

 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.