Vés al contingut

notícies relacionades

Laura Mor: “Comuniquem per traçar vincles entre comunitats i persones”

(Arquebisbat de Tarragona) “L’experiència ens ensenya que amb la comunicació passen coses”. La periodista, editora i directora de Catalunya Religió, Laura Mor, parla sobre la informació religiosa i assegura que “comuniquem per traçar vincles entre comunitats i persones”.

Sortegem entrades dobles per La Passió d’Esparreguera

(CR) Des de Catalunya Religió sortegem tres entrades dobles entre els nostres lectors per assistir a la sessió de diumenge 27 de març de Passió d’Esparreguera. Per participar al sorteig cal interactuar entre el 17 i el 21 de març amb el perfil de Catalunya Religió a les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram. 

Catalunya Religió obre un butlletí en castellà

(CR) Nou servei per ampliar la visibilitat del fet religiós a casa nostra. Aquesta setmana Catalunya Religió ha obert un butlletí en castellà. Aquest projecte multiplataforma ofereix així una selecció setmanal dels continguts més destacats per a la comunitat castellanoparlant. Una manera d’explicar la realitat catalana a nous públics i de fer ponts amb altres contextos culturals.

Montserrat acull l’equip de Catalunya Religió

(CR) Montserrat ha acollit aquest dijous una trobada de col·laboradors i membres del patronat de la Catalunya Religió. Una sessió de treball per reflexionar sobre línies de fons i de futur, i per consolidar el projecte i ampliar-ne l’abast. “Catalunya Religió és una proposta serena, un projecte integrador i d’acollida del sentiment religiós d’un país”.

Renovació del patronat de la Fundació Catalunya Religió

(CR) El patronat de la Fundació Catalunya Religió compta amb tres nous membres i nou president. Carles Duarte és el nou president i també s’incorporen al patronat el periodista Oriol Llop i la filòloga Noemí Ubach. Carles Duarte, poeta, director general de la Institució Cultural del CIC i expresident el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), ja havia copresidit el Consell Editorial de Catalunya Religió i ha estat vinculat al projecte des dels inicis.

“A Itàlia els primers ministres poden dir que són catòlics i no passa res”

(Valentina Laferrara –CR) La religió catòlica i la política italiana han protagonitzat aquest divendres un cafè virtual amb Darío Menor, periodista i corresponsal murcià radicat a la ciutat italiana de Roma. La trobada forma part del cicle de seminaris sobre Comunicació i Religió organitzats periòdicament per la Fundació Joan Maragall, Catalunya Religió i l'Observatori Blanquerna en Comunicació, Religió i Cultura.

Catalunya Religió reprèn l’edició impresa

Torna a circular l’edició mensual impresa de Catalunya Religió. Aquesta setmana les parròquies, escoles cristianes, comunitats religioses, i les principals entitats religioses han tornat a rebre l’edició gratuïta en format paper de Catalunya Religió. En aquesta represa també s’ha incorporat en la distribució els centres sociosanitaris i residències de gent gran vinculades a l’Església.

Laura Mor, nova directora de Catalunya Religió

(CR) Relleu en la direcció de Catalunya Religió. La periodista Laura Mor és des d’avui la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys.

panoràmica

Veure la fe

podcasts