Vés al contingut

notícies relacionades

Laura Mor, nova directora de Catalunya Religió

(CR) Relleu en la direcció de Catalunya Religió. La periodista Laura Mor és des d’avui la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys.

El papa Francesc amb Catalunya Religió

(CR) El papa Francesc ha conegut aquest dimecres el projecte comunicatiu de Catalunya Religió. Coincidint amb el desè aniversari del digital català el Papa ha saludat una representació de Catalunya Religió i se li han entregat el primer número de l’edició impresa. Una delegació del patronat i de la redacció han assistit a l’audiència pública d’aquest dimecres per celebrar l’aniversari.

Schola Gregoriana de Catalunya, 10 anys cantant gregorià

(Glòria Barrete –CR) La parròquia de Santa Maria del Remei del barri de Les Corts de Barcelona acull des de fa 10 anys l'entitat Schola Gregoriana de Catalunya. El que va començar sent una iniciativa per cantar cant gregorià amb una colla d'amics celebra ara deu anys d'història.

Carrera, bisbe bo i un bon bisbe

Aquest dimecres es compleixen deu anys de la mort del bisbe Joan Carrera. Recollim dues de les intervencions que es van fer la setmana passada en un acte d'homentatge a Barcelona. D'un bisbe, Joan-Enric Vives, que va compartir l'etapa episcopal com a bisbe auxiliar de Barcelona.

Carrera, home lliure i compromès

Aquest dimecres es compleixen deu anys de la mort del bisbe Joan Carrera. Recollim dues de les intervencions que es van fer la setmana passada en un acte d'homentatge a Barcelona. D'un laic, Marcel Joan, estret col·laborador des del Grup Sant Jordi.

Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris celebra 10 anys

(Sant Joan de Déu) Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris ha commemorat aquest dimarts al vespre el seu desè aniversari amb una petita celebració en el mateix recinte. L'acte ha comptat amb la presència de Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, i del germà José Luis Fonseca, superior provincial, a més de col·laboradors, germans i voluntaris.

Veure la fe