Vés al contingut
Catalunya Religió

(Laura Mor –CR) Potser no posarien mai els peus en una eucaristia, però necessiten treballar el món interior. Són el públic potencial del nou espai de pregària que ofereix la Parròquia del Carme de Barcelona, al carrer Sant Antoni Abat. La pregària dels divendres comença aquesta setmana a dos quarts de vuit del vespre.

Segons la teresiana Victòria Molins, promotora de la iniciativa, s'adrecen “a tota aquella gent que té necessitat de silenci i de pau”. També busquen atreure els joves que, assenyala Molins, “tenen necessitat de cercar Déu”.

Des de la parròquia oferiran cada divendres “un espai setmanal de silenci i interiorització al mig de la ciutat” que permeti “omplir-se i donar-se als altres plenament”. Consideren que aquest moment de la setmana “és un bon dia per trobar-se amb el Senyor en grup, perquè comença el cap de setmana i tenim més temps per dedicar-lo a la contemplació”.

Santa Teresa, mestra d'oració

La proposta, de caire meditatiu, se centrarà en textos de la Paraula de Déu, i de diferents mestres d'oració, i seguirà l'estil de les pregàries de Taizé, en què els cants repetitius ajuden a la interiorització.

La pregària s'inicia coincidint amb la inauguració dels actes del cinquè centenari del naixement de Santa Teresa, coneguda per la seva tasca en favor de la pregària interior.

Quan ha fet una setmana de la publicació de la proposta a internet, ja hi han superat les 500 visites. La invitació que s'hi fa és directa i clara: “Vine, deixa-li temps i espai a Déu en la teva vida”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.