Vés al contingut

notícies relacionades

Maristes Lleida: “Hem de ser com els mestres que van creure en nosaltres”

(M. Eulàlia Muntané i Laura Mor –CR/Lleida) Entusiasta, humil i compromès. De petit ja dinamitzava els seus cosins “d'una manera innata”. Joan Pifarré i Vidal és mestre de primària i tutor de cinquè curs al Col·legi Maristes Montserrat Lleida. L'aula, el pati, els passadissos de l'escola són el seu medi natural i així ho transmet en aquesta entrevista en vídeo. Amb ell seguim aquesta petita col·lecció d'entrevistes per conèixer mestres per vocació.

De candidat a monjo: com s'accedeix a Montserrat?

(Abadia de Montserrat) Tot comença amb un primer any de diàleg. “Qui truca a la porta del monestir entra en contacte en primer lloc amb el mestre de novicis, que acompanya espiritualment aquest procés de discerniment”. Ho explica el monjo benedictí Josep-Miquel Bausset, que exerceix aquest mestratge. La seva tasca consisteix en “veure si aquest candidat cerca Déu de veritat”.

El món de la catequesi homenatja Frederic Bassó

(CR) Tres entitats estretament vinculades a l’obra catequètica de Frederic Bassó Ubach li retran homenatge el proper dissabte 7 de novembre a Sant Ildefons de Barcelona. Aquesta parròquia, junt amb la Fundació Manel Bonet i la parròquia de la Bonanova recordaran la figura de qui va morir el 19 d’agost d’aquest any després de dedicar tota una vida al món de la catequesi.

Neix un nou espai de pregària al cor de Barcelona

(Laura Mor –CR) Potser no posarien mai els peus en una eucaristia, però necessiten treballar el món interior. Són el públic potencial del nou espai de pregària que ofereix la Parròquia del Carme de Barcelona, al carrer Sant Antoni Abat. La pregària dels divendres comença aquesta setmana a dos quarts de vuit del vespre.

panoràmica

Veure la fe