Vés al contingut

notícies relacionades

Neix un nou espai de pregària al cor de Barcelona

(Laura Mor –CR) Potser no posarien mai els peus en una eucaristia, però necessiten treballar el món interior. Són el públic potencial del nou espai de pregària que ofereix la Parròquia del Carme de Barcelona, al carrer Sant Antoni Abat. La pregària dels divendres comença aquesta setmana a dos quarts de vuit del vespre.

Sistach demana al Sínode anar "a la recerca de l’ovella perduda"

(CR) L'arquebisbe Lluís Martínez Sistach ha pronunciat aquest dilluns al Vaticà l'homilia en la pregària d'obertura de la primera sessió del Sínode sobre la Família. “Que puguem tenir els mateixos sentiments del Bon Pastor que té cura de les noranta-nou ovelles i va a la recerca de l'ovella perduda”, ha demanat Sistach.

"Els salesians donarem guerra, perquè els joves són aquí i ens necessiten"

(Miguel Ángel M. Nuño –Salesians) Entrevista al nou provincial de la recent creada inspectoria Maria Auxiliadora dels salesians, Cristóbal López, que engloba Extremadura, Canàries, Andalusia, Múrcia, València, Aragó, Balears, Catalunya i Andorra.

1. Nascut a Almeria, format entre València i Barcelona, i primers anys de vida salesiana a Catalunya. Qui és en realitat Cristóbal López?

Tornen a Lleida els casals adreçats a infants en risc social

(Fundació Verge Blanca) Per tercer any consecutiu, la Fundació Verge Blanca engega la iniciativa de realitzar uns casals d’estiu per a infants i joves de la ciutat de Lleida en situació de risc d’exclusió social. Sota el títol “Vacances per créixer”, es pretén que aquest sigui un lloc on tots aquests infants puguin gaudir d’un espai de lleure de qualitat acompanyats de monitores i monitors amb àmplia experiència que els guiaran en el seu creixement personal.

Manresa mostra l'esplai com un gran mosaic d'integració

(Fundació Pere Tarrés) Més de 800 joves de tota Catalunya s’han reunit aquest cap de setmana a Manresa durant la Trocajove, la trobada d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC).

Veure la fe