Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Cristiana) El proper dumenge 12 de desembre la comunitat francesa de Taizé serà a Barcelona per celebrar una pregària internacional a la Sagrada Família. Serà a les 18:00h i comptarà amb la presència del prior de la comunitat de Taizé, el germà Alois, i d'altres membres de la comunitat.

Ara fa 20 anys de la darrera trobada europea per a joves que va organitzar la comuntat de Taizé a Barcelona. Per aquest motiu, "es considera que pot ser una molt bona ocasió per fer arribar aquesta pregària de caràcter ecumènic a tots els joves", asseguren des d'Escola Cristiana.

Una pregària que forma part dels actes que la Sagrada Família ha organitzat per la inauguració de la torre de la Mare de Déu. Per assistir a la pregària, cal fer una inscripció prèvia gratuïta oberta fins el 30 de novembre.

L'acte sera retransmès en streamng al web de la Sagrada Família, de l'Església jove de Barcelona i de la comunitat de Taizé.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.