Vés al contingut

Tot just comencem el temps d’estiu, temps de vacances, de descans, de muntanya o de platja per a molts…, i per a bastants de nosaltres, temps per anar endins i anar a fons.

Temps per a transformar el ritme trepidant que vivim durant el curs, en un temps més serè, més de Déu..?

Temps per a afinar la mirada per a poder copsar, amb uns altres ulls, la realitat que ens envolta, la realitat que ens viu, com quelcom que és crida i goig alhora.

Temps per a poder retrobar-nos i re-situar-nos, des de el silenci i la pregària més intenses, amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el Déu que ens habita.

Temps de silenci i pregària per a poder abraçar el món, amb més consciència, amb més llum, amb més força i més tendresa.

En definitiva, un temps d’aturada per a poder connectar amb la VIDA des de més endins de nosaltres mateixos.

El ritme que vivim durant el curs, tot i ser temps d’entrega i donació, sovint ens empeny a córrer, de vegades, com el hàmster que corre i corre en la roda de la seva gàbia, sense saber ben bé on va… Aquest temps de recés, de recolliment, ens ajuda a connectar amb la pròpia brúixola interior que ens marca la direcció de l’horitzó desitjat.

Aquest temps de recés ens ajuda a guarir les ferides del dia a dia, ens ajuda a restaurar-nos per dins, i sobre tot ens ajuda a connectar, des de un altre nivell més profund, amb l’Amor.

El mateix amor que ens enamora cada dia en la lluita de la vida, el mateix amor que ens empeny a viure pels altres, i el mateix amor que ens convida a viure amb més intimitat i amb més profunditat des de Ell mateix.

I com diu la cançó d’Ain Karem “Venid, venid conmigo a un lugar tranquilo…”

Doncs així, amb la melodia de la cançó en el cor, assaborim la seva invitació… “veniu, veniu amb mi a un lloc tranquil”…

Bon temps de silenci i pregària!!

Maite Valls RJM. Article publicat originalment a URC.cat

Temàtica
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.