Vés al contingut

notícies relacionades

cristianisme-segle-xxi

Albert Sáez: “La religiositat no s'entén i per això no se'n parla als mitjans”

CRISTIANISME AL SEGLE XXI | La sala d'actes de Cristianisme i Justícia ha acollit la conferència 'La manifesta manca de cultura religiosa en els mitjans i les seves conseqüències'. Una xerrada d'Albert Sáez, director de El Periódico, que ha organitzat l'associació Cristianisme al Segle XXI i que forma part del cicle 'Religions i tradicions espirituals en les arrels de la nostra cultura'.

memorial-gomis

Carmina Balaguer i Plàcid Garcia-Planas, Memorial Joan Gomis 2023

MEMORIAL JOAN GOMIS | La XVIII edició del Memorial Joan Gomis ha premiat l'educació i el reporterisme. El jurat ha reconegut el reportatge Maestras rurales, las madres ocultas de los cerros, de la periodista Carmina Balaguer. En la modalitat de trajectòria s'ha premiat el reporter Plàcid Garcia-Planas. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 23 de novembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

papa-comunicacions-socials-00

El Papa als periodistes: “Estigueu al servei de la veritat”

VATICAN NEWS | Coincidint amb la Jornada Mundial de les Comunicacions Socials, celebrada aquest diumenge 21 de maig, el papa Francesc ha demanat un aplaudiment per als periodistes durant la seva pregària del Regina Caeli des del balcó del Vaticà.

entrada-facultat-comunicacio-relacions-inter-blanquerna

Blanquerna acollirà un congrés sobre la “redefinició del periodisme”

BLANQUERNA | La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull) acollirà els dies 29 i 30 de juny la XXIX edició del Congrés de la Sociedad Española de Periodística (SEP). Sota el títol de 'Periodistes en redefinició. Funcions i nous perfils professionals', l’edició d’enguany tractarà sobre els nous rols de la professió i els reptes als quals s’enfronta actualment el periodisme.

girona-periodistes-00

Qui paga la festa del periodisme?

MIQUEL CODOLAR –CR | La sala Miquel Diumé del Col·legi de Periodistes de Girona es va omplir aquest dimarts en una taula rodona centrada en la veritat i el periodisme per commemorar els 400 anys de la mort de sant Francesc de Sales. Aquesta frase és rigorosa, però segons el que va dir la periodista del Diari de Girona, Laura Fanals, no seria honesta, caldria afegir quina és la capacitat de la sala, on caben 25 persones.

panoràmica

Veure la fe