Vés al contingut

notícies relacionades

Laura Mor: “Comuniquem per traçar vincles entre comunitats i persones”

(Arquebisbat de Tarragona) “L’experiència ens ensenya que amb la comunicació passen coses”. La periodista, editora i directora de Catalunya Religió, Laura Mor, parla sobre la informació religiosa i assegura que “comuniquem per traçar vincles entre comunitats i persones”.

Blanquerna homenatja Llorenç Gomis

(Blanquerna) “Llorenç Gomis és el gran referent del periodisme del segle XX a Catalunya”. Amb aquestes paraules ha definit Josep Maria Carbonell al periodista Llorenç Gomis, el que fou director durant cinquanta-cinc anys de la revista de pensament i cultura ‘El Ciervo' i professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - URL.

Fora de Quadre i ‘Sed de agua, sed de vida’, Memorial Joan Gomis 2020

(CR) La XV edició del Memorial Joan Gomis ha premiat l’obra audiovisual Teixint fils d’emocions, un documental de l’Associació Periodisme Fora de Quadre, que s’emmarca dins del projecte ‘Barcelona conviu. Pràctiques de cultura de pau’, de l’Escola Cultura de Pau de la UAB. La iniciativa es desenvolupa a l’escola Ciutat Comtal, al barri de Vallbona, on conviuen diferents cultures.

El XIII Premi de periodisme Memorial Joan Gomis obre convocatòria

(CR) Un any més, s'obre la convocatòria del premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis, organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull,

Diàleg entre periodistes a Blanquerna

(Blanquerna) Més de cinquanta persones, entre Alumni, estudiants de grau, professors i graduats d’altres universitats, assistiren a l’acte acadèmic “Converses entre professionals. El periodista Ricard Ustrell entrevista la pionera del fotoperiodisme, Joana Biarnés”, celebrat al plató de televisió de la nostra Facultat.

panoràmica

Veure la fe