Vés al contingut

notícies relacionades

sardana a Montserrat

El Mil·lenari de Montserrat tindrà sardana

VÍCTOR RODRÍGUEZ -CR | I no pas qualsevol sardana. Josep Maria Serracant i Clermont, eminent compositor de sardanes i una de les veus més respectades del món de la cobla ha rebut l’encàrrec de compondre la sardana que obrirà els actes populars de celebració del mil·lenari del Monestir de Montserrat el proper setembre.

montserrat-milenari-1.

El mil·lenari de Montserrat s'allargarà 15 mesos amb activitats religioses i culturals

ACN | Montserrat ha presentat aquest divendres la celebració dels seus mil anys d'història ininterrompuda, que arrencaran el 7 i 8 de setembre i acabaran el 8 de desembre de 2025. La celebració s'allargarà 15 mesos i comptarà amb activitats religioses, culturals i socials, entre els quals hi haurà una trobada amb més d'un centenar d'abats i monjos de tot el món.

montserrat-paris-1

Montserrat mostra el seu mil·lenari a París

ABADIA DE MONTSERRAT | L'abat Manel Gasch, acompanyat pel comissari del Mil·lenari de Montserrat, Bernat Juliol, ha inaugurat aquest dimarts una exposició sobre Montserrat a París.

logo-mil·lenari-monestir-montserrat

El Mil·lenari de Montserrat ja té logo

ABADIA DE MONTSERRAT | El Monestir ha fet pública la imatge visual que acompanyarà tots els actes i les diferents activitats que tindran lloc en la celebració dels mil anys de la seva fundació. A més també estaran presents a totes les publicacions i marxandatge que es començaran a produir a partir d’ara.

Veure la fe