Vés al contingut
Catalunya Religió
guardiola-gran
Fotografia: Bisbat de Lleida.

Bisbat de Lleida | El periodista lleidatà Jordi Guardiola Florensa s’incorpora aquest mes d’agost a l’equip de comunicació social del bisbat de Lleida per reforçar una àrea on el passat 1 de juliol ja es va designar el professor de l’episcopal Jordi Capdevila Mas com a nou delegat.

Capdevila i Guardiola han rebut l’encàrrec del bisbe Salvador Giménez d’avaluar l’àrea de comunicació de la institució per, amb la col·laboració d’un nodrit equip de voluntaris, reprendre una activitat que s’havia vist alentida en els darrers mesos, primer a causa de la pandèmia i després per la sobtada mort de Miguel Ángel Martín, delegat de mitjans de comunicació social des del 2016. Guardiola compatibilitzarà la feina com a tècnic en comunicació al bisbat amb la seva actual dedicació com a assessor a la Diputació de Lleida.

L’arribada de Guardiola completa la reestructuració de l’àrea de comunicació. Reactivar el web de la institució, reforçar la presència a les xarxes socials i mantenir i potenciar el programa de ràdio De Bat a Bat o el Full Domincal que es distribueix entre els feligresos a les parròquies de la diòcesi, seran els objectius més immediats d’aquesta nova etapa.

Ràdio, televisió i comunicació política

Jordi Guardiola, de 49 anys, és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i exalumne del Col·legi Episcopal, on havia tingut com a professor a l’actual delegat de mitjans de comunicació, Jordi Capdevila. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació exercint diferents responsabilitats, entre les que destaquen els setze anys de vinculació amb el Grup Segre, en especial a la desapareguda Segre Ràdio, emissora on va retransmetre els partits de la UE Lleida durant tretze temporades i de la que acabaria sent subdirector (2007-10).

En la seva trajectòria professional també cal destacar el seu pas per la cadena SER i per 8TV, abans de dedicar-se a la comunicació política, tasca que actualment continua desenvolupant a la Diputació de Lleida. A banda de la seva trajectòria en el món de la comunicació, també és autor de la novel·la Sense partit (2011) i codirector del documental de recerca històrica El braç de les fúries (Lleida TV, 2007).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.