Vés al contingut

notícies relacionades

cant-sibilla-2022-00

On es podrà sentir el Cant de la Sibil·la la nit de Nadal?

CR | El Cant de la Sibil·la és una de les tradicions de la nit de Nadal que ha anat prenent relleu en els darrers anys després que la UNESCO el declarés Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Enguany es representa a una vintena llarga de llocs arreu del territori.

pessebre-mateu-playmobil

Jesús neix a la presó

CR | Francesc Mateu interpreta cada any on hauria pogut néixer Jesús en el context actual. Aquest 2022, en el seu pessebre fet de figures de playmobil, Mateu fa néixer a Jesús a la presó. Una actualització del naixement que qüestiona el paper del sistema penitenciari actual.

nadal-pessebre-uao-ceu

“La història de Nadal és un relat de resiliència que crida a la humilitat”

UAO CEU | Si la Bíblia és el llibre més llegit de la història, el relat del naixement de Jesús és, probablement, una de les històries més conegudes del món. Per tant, és interessant pensar en Nadal com a relat, i analitzar els valors que, en la seva condició de narració, és capaç de transmetre als que ho llegeixen o escolten

Nadal 2022

Per un món més fratern. Bon Nadal!

CR | Aquest any ens felicita el Nadal la nova abadessa de la comunitat cistercenca del monestir Santa Maria de Valldonzella, Maria Àngels Cornellà.

panoràmica

Veure la fe

podcasts