Vés al contingut

notícies relacionades

Aquest gener, darreres representacions de 'El Pessebre Interior'

(El Pessebre Interior) El propers dies 17 i 22 de gener es realitzaran les dues darreres sessions de l’espectacle poètic audiovisual 'El Pessebre Interior: Un Nadal sempre possible', basat en el llibre d’Arquitectures de l’Ànima de Francesc Grané.

Buenafuente posa mala cara per Càritas

(CR) Aquest Nadal Càritas Diocesana de Barcelona fa la seva campanya de Nadal sota el lema “Mai no saps quan la vida et deixarà de somriure”. Per visualitzar-hi, qui hi ha posat la cara és el periodista Andreu Buenafuente, fotografiat per Jaume de Laiguana.

Som captaires de llum

Com cada Nadal, publiquem el missatge que envia el superior general dels maristes, el català Emili Turú.  Missatge de Nadal 2014 del superior general dels Germans Maristes "Al principi existia el qui és la Paraula. La Paraula estava amb Déu i la Paraula era Déu. En ell hi havia la vida, i la vida era la llum dels homes. La llum resplendeix en la foscor, i la foscor no ha pogut ofegar-la." (Joan 1, 1. 4-5)

El Cant de la Sibil·la més antic a Catalunya, amb Espriu com una nova Sibil·la

(CR) La Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona torna a proposa la representació actualitzada del Cant de Sibil·la que va iniciar l’any passat. El 24 de desembre a les 11 de la nit s’iniciarà la interpretació tradicional del Cant de la Sibil·la amb un text català inspirat en la tradició llatina de sant Agustí. És la versió que es representa amb cor i acompanyament musical des del 1948.

Un pessebre amb clics de Playmobil a Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) Després d’uns anys, l’Hospital Sant Joan de Déu reprèn enguany la tradició de fer una exposició de pessebres a les seves instal·lacions. L’exposició inclourà un gran pessebre fet amb clics de Playmobil, tres diorames escenificant l’anunciació, el naixement i els reis, i una mostra de pessebres de diferents llocs del món.

Les oblates desfan prejudicis dels joves sobre la prostitució

(Laura Mor –CR) L'experiència que aquest cap de setmana viuran un grup de joves no està disponible en cap 'smartbox' ni s'oferta en els catàlegs turístics de la ciutat de Barcelona. Però de ben segur deixarà empremta en els seus participants. De divendres a diumenge les germanes oblates del Raval obren les portes de casa seva per reflexionar sobre prostitució i per fer-ho des d'una perspectiva cristiana.

panoràmica

Veure la fe