Vés al contingut
blog-ruth-nadal

Aquestes alçades de la història, em sembla que ningú voldria renunciar a les festes de Nadal, especialment als dies de festa. També a l'intercanvi de regals, d'àpats en família o amics, de passejar pels carrers engalanats, de fer sortides i esquiades, malgrat viure en un temps de crisi econòmica i clams de guerra.

Cert és, que hi ha qui no en vol saber res d’aquests dies, potser per males experiències, dates que recorden aniversaris tristos, o per una realitat personal del moment.

Per altra banda, a tots ens resulta una mica feixuc, rebre quantitats de felicitacions a través del correu electrònic, o del whatsapp, o en les diferents xarxes; són molt impersonals. També ens atabala una mica massa haver de fer cua a tot arreu, doncs, tots hem sortit a la vegada a fer les nostres compres. O intentar fer una reserva en un restaurant o hotel i adonar-te que tot està ple.

Sigui com sigui, qui gaudeix del Nadal, són els infants, perquè precisament el Nadal és la història del naixement d'un infant. I malgrat que avui en dia hem perdut el coneixement real d’aquest infant, seguim mantenint l’essència dels regals a l'Infant, als infants.

El Nadal és l’alegria immensa d’aquells savis d’orient quan seguin l’estrella es va aturar damunt del lloc d’on era l'infant, i entrant a la casa el van adorar i obrint el seu equipatge li van oferir els seus regals. És per això que avui seguim fent regals per Nadal.

Però aquell Infant ens va fer el millor regal de la nostra vida, sent Déu mateix es va fer com un de nosaltres. Ell va baixar del cel perquè tots aquells que creiem en Ell puguem tenir vida eterna.

Per aquest motiu celebrem el Nadal. “Ja que Déu ha estimat tant el món, que ha donat el seu Fill únic perquè tot el qui creu en ell no es perdi, sinó que tingui vida eterna.” (Evangeli de Joan 3:16)

Bon Nadal!

Tags
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.