Vés al contingut

notícies relacionades

El Monestir de les Avellanes reprèn els campus d’estudiants per a la restauració del seu patrimoni

(Monestir de les Avellanes) Durant el mes d’abril el Monestir de les Avellanes duu a terme accions de conservació i restauració de la porta d’accés a l’església des del claustre, del segle XIV, la qual incorpora un timpà de l’escultor Leandre Cristòfol (1965) que també s’està intervenint. Així mateix es preveu fer una primera neteja de l’arcosoli on s’ha d’instal·lar la reproducció d’un dels sepulcres dels comtes d’Urgell.

El Monestir de les Avellanes recupera el seu patrimoni sonor

(Monestir de les Avellanes) En el marc de la 34 Trobada de Campaners d'Os de Balaguer, aquest dimecres a les 10:00 h, el Monestir de les Avellanes instal·larà la nova campana 'Sant Marcel·lí Champagnat'. Aquesta és la quarta i última campana que pujarà al campanar del monestir i que conclou el projecte de recuperació del so de les campanes al monestir, iniciat l'any 2010.

Escultures amb material reciclat, a la nova exposició del Monestir de les Avellanes

(Monestir de les Avellanes) 'Naturalment' és la mostra amb què el Monestir de les Avellanes reprendrà el cicle d'exposicions a la Sala Capitular del monestir. Les obres són fruit del treball fet per l'artista de Santa Linya Jordi Marcos. L'acte inaugural de l'exposició serà aquest dissabte a les 17:30 h al monestir. 

El Monestir de les Avellanes estrena circuit tancat de BTT

(Monestir de les Avellanes) El Monestir de les Avellanes amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Noguera SportBike ha dissenyat un circuit de BTT situat al bosc del monestir. Un recorregut de més de 6 km que s’estrenarà aquest dissabte amb la competició Open Lleida BTT en la qual s’hi esperen més de 150 corredors.

recull de notícies

Veure la fe