Vés al contingut

notícies relacionades

avellanes-orgue

El Monestir de les Avellanes programa un concert d'orgue “amb veu de dona”

MONESTIR DE LES AVELLANES | El novè concert d'orgue de tubs del monestir de les Avellanes dins del 25è Festival d'Orgues de Ponent i del Pirineu tindrà lloc aquest diumenge a les 12:00 h. Serà l'únic orgue de la comarca de la Noguera que participarà en el cicle i ho farà sota el lema "amb veu de dona". 

monestir-avellanes-cursa-open

El Monestir de les Avellanes acull la tercera edició de l’Open Lleida BTT

MONESTIR DE LES AVELLANES | La tercera edició de la competició Open Lleida BTT preveu superar els 200 corredors, que competiran en diferents categories del rànquing català de BTT. El Monestir de les Avellanes serà l'encarregat d'acollir aquesta competició, al circuit del bosc del monestir, el dissabte 30 de setembre.

monestir-avellanes

El Monestir de les Avellanes descobreix les regles del món monàstic medieval

MONESTIR DE LES AVELLANES | La dotzena edició de les Jornades d'Història del Monestir de les Avellanes se celebrarà aquest 13 i 14 de juliol i comptarà amb la participació de més de 80 persones. Enguany, les jornades aprofundiran en el passat medieval dels monestirs de la mà d'experts procedents de diferents universitats. 

monestir de les avellanes

L'exposició 'Del Mar a la Noguera' s'estrena al Monestir de les Avellanes

MONESTIR DE LES AVELLANES | 'Del mar a la Noguera' de Quim Boleda arriba a Os de Balaguer amb una proposta pictòrica d’un artista de costa que ha descobert l’interior del país. Boleda proposa un viatge a partir de diferents quadres que uneixen indrets del país de mar a muntanya i específicament la comarca de la Noguera.
pasqua avellanes

“La Pasqua de les Avellanes ha marcat la forma d'acompanyar els joves dels Maristes”

AINA ARGUETA -CR | La Pasqua de les Avellanes dels Maristes celebra 50 anys d'existència i segueix més viva que mai. "Ens hem actualitzat de forma constant i natural", explica Pol Balaguer, membre de l'equip de Pasqua de la Fundació Champagnat dels Maristes. La celebració sempre s'ha caracteritzat per tenir un esperit jove i és així com s'ha adaptat als nous temps, motivant "la participació dels joves en la seva construcció cada any".

josep-maria-gavin

Mor Josep Maria Gavín, el col·leccionista d'ermites

CR | "He estat a tots els pobles de Catalunya!". Així explicava orgullós Josep Maria Gavín i Barceló la seva feina d'anys inventariant les esglésies i ermites de tot el país. Ha mort aquest divendres a l'edat de 92 anys al Monestir de les Avellanes d'Os de Balaguer.

recull de notícies

Veure la fe