Vés al contingut
Catalunya Religió
avellanes
Fotografia: Maria Rosa Ferre sota llicència C.C. 2.0.

Monestir de les Avellanes Una vintena d'artistes es reuniran aquest dissabte a partir de les 20:00 h del vespre al Monestir de les Avellanes en el que serà la primera Nit de l'Art. Un esdeveniment de nova creació que mostrarà el procés de creació dels diferents artistes en directe.

Als espais monumentals i jardins del Monestir de les Avellanes, dels maristes, s'hi podran veure exposicions, instal·lacions interactives, artistes treballant en directe i performances per gaudir de la poesia. També s'hi podrà escoltar poesia i música; i s'hi veurà teatre, dansa, pintura, escultura i art digital.

Els visitants de la 1a Nit de l'Art podran seguir un itinerari acompanyat d'una performance o passejar lliurament per l'exposició

A les 20:00 h s’iniciarà un primer passi, en la que els ballarins Albert Bonet i Vinyet Miró acompanyaran els visitants per les diferents actuacions i exposicions. A les 22:00 h aproximadament s’iniciarà el segon i últim passi que finalitzarà amb el repic nocturn de les campanes del monestir.

Els participants podran seguir els passis o passejar lliurement pels espais d’exposició o creació on trobaran les obres i els artistes, amb qui podran interactuar. També es presentarà una escultura que l’artista Víctor Pedra ha creat específicament per a la 1a Nit de l’Art.

Una nit familiar d'entrada lliure

La 1a Nit de l’Art està pensada per a tota mena de públic, molt especialment al familiar, ja que hi haurà també espai infantil amb els Pirene Project i les seves andròmines i jocs que connecten art i natura. L’entrada serà lliure a tots els actes.

Els visitants podran gaudir de la terrassa d’estiu dels jardins del monestir amb taules a la fresca i una foodtruck que farà de punt de servei de tapes i begudes, per poder sopar o prendre alguna cosa lliurement.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.