Vés al contingut
Catalunya Religió
avellanes-orgue

Monestir de les Avellanes El novè concert d'orgue de tubs del monestir de les Avellanes dins del 25è Festival d'Orgues de Ponent i del Pirineu tindrà lloc aquest diumenge a les 12:00 h. Serà l'únic orgue de la comarca de la Noguera que participarà en el cicle i ho farà sota el lema "amb veu de dona". 

Es tracta d’un concert que comparà amb la participació de l’organista de la Catalunya Nord, Bernat Bailbé. Estarà acompanyat per Olga Miracle, soprano nascuda a Sacramento (EUA) ambdós amb llarga trajectòria tant a escala nacional com internacional.

En aquesta edició es podrà gaudir d’un concert amb veu de dona, amb un programa que prioritza compositores del segle XVIII al segle XXI. En el 150è aniversari del naixement de Lluïsa Casagemas.

Un concert gratuït amb un orgue especial

El Monestir de les Avellanes va recuperar l’orgue de tubs l’any 2015, esdevenint el tercer i més gran que hi ha a la comarca de la Noguera. Des de llavors no ha parat de sonar i sempre ha estat present al Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu.

El concert és gratuït i d’accés lliure, a l’església del Monestir de les Avellanes.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.