Vés al contingut
Catalunya Religió
Blanquerna Acció Solidària

Blanquerna Vint estudiants i tres professors de les facultats Blanquerna han començat un viatge de Formació en Interculturalitat i Solidaritat a Delhi. Aquest programa, coordinat per Acció Solidària Blanquerna, té com objectiu promoure el creixement personal i professional dels estudiants mitjançant l'intercanvi cultural i la solidaritat.

Durant aquest mes de juliol, els participants col·laboraran amb la Deepti Foundation en diverses tasques educatives. Així mateix, visitaran projectes assistencials que inclouen orfenats i centres d'empoderament per a dones. Aquestes activitats proporcionaran als estudiants una visió profunda de la realitat social i educativa a l'Índia, afavorint el seu desenvolupament en un context internacional.

A més de les activitats formatives, els participants tindran l'oportunitat de conèixer la rica cultura índia. Entre les visites programades, destaquen llocs emblemàtics com el Taj Mahal, Jaipur i Varanasi, oferint una immersió cultural completa.

Acció Solidària Blanquerna és una organització dedicada a coordinar projectes de voluntariat i formació per als estudiants de les facultats Blanquerna. Els seus programes busquen promoure valors de solidaritat, interculturalitat i desenvolupament personal.

Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.